Legalább a FIFA 23 gépigényének megállapítása ment elsőre az EA-nek

Legalább a FIFA 23 gépigényének megállapítása ment elsőre az EA-nek

Nyilván jobb vas kell alá, mint a FIFA 22 esetében, de azért nem kell megijedni az új rendszerkövetelményektől sem.

Kezdjük ott, hogy az EA nem csak az előző rész kapcsán, de már a 23 – egyben utolsó ezen a néven a kiadótól – elterjesztése során is elkövetett egy nagy bakit, aminek jó néhány vásárló megörülhetett.

Általában egyébként ennél a sportjátéknál kevésbé fontos a PC-s specifikációk ismerete, hiszen a legtöbben úgy is konzolon játszanak vele, mégis érdemes egy pillantást vetni a lentebbi listára, mert az évek múlásával mindenki személyi számítógépe csak öregszik.

A FIFA 23 futtatásához minimumegy i5-ös vagy Ryzen 5-ös processzor szükséges, hozzá pedig egy GTX 1550 Ti vagy AMD RX 570-es grafikus kártya. Memóriából pedig elég ebben az esetben a 8GB. Az ajánlotthoz már azért komolyabb gépet kell összerakni, kezdve a 12GB memóriától, az i7 & Ryzen 7 cpu-kon át, egészen a GTX 1660 vagy AMD RX 5600XT gpu-val bezárólag.

A legmeglepőbb dolog egyértelműen a tárhelyigénye a szoftvernek, tavaly ugyanis 50GB elég volt a merevlemezen, idén viszont ez a duplájára nőtt:

Ha te is tűkön ülve várod az új FIFA-t, kövesd gyűjtőcikkünket, ahol egy helyen találsz meg minden fontos információt a FIFA 23-ról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!