FIFA 23: Egy izgalmas csel keltette fel a rajongók figyelmét

Te is megtanulod majd ezt a cselt? Valószínűleg sok álmatlan éjszakát okoznál vele a védőknek.

Minden FIFA-játékos már a sorozat következő részét, a FIFA 23-at várja, amelynek trailere múlthéten jelent meg, és több újdonságról is lerántotta a leplet. A játék szeptember 30-án jelenik meg, de már most lázban tartja a rajongókat. A szemfülesek kiszúrtak egy olyan ügyességi mozdulatot a videóban, amivel valószínűleg sok ellenfél életét fogják megkeseríteni.

A cselt az Atlético Madrid fiatal portugál támadója, Joao Félix mutatja be. Nagyon nehéz lesz ellene védekezni, a támadó közel viszi a védőhöz a labdát, majd úgy tesz, mintha visszasarkazná a labdát, ám a másik lábával megállítja a labda hátramozgását, és azzal a mozdulattal az ellenkező irányba vezeti. A védőknek tizedmásodpercei vannak ezt lereagálni, szóval nem csak a cselt, de az ellene való védekezést is gyakorolni kell.

Twitteren rengeteg kommentelő fejezte ki a véleményét ezzel kapcsolatban. Már most sokan úgy gondolják, ez lesz az a csodafegyver, amivel verhetetlenné válnak, így számíthatunk arra, hogy sokszor fogjuk viszont látni a trükköt a virtuális pályákon. Amennyiben idáig is gondod volt a védekezéssel, főleg a cselek esetében, akkor ideje elkezdeni gyakorolni, és az sem árt, ha ezt a trükköt is elsajátítjuk majd.

A csel 0:39-nél látszódik. Neked tetszik?

A FIFA 23 gyűjtőcikkét itt találod.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked is megtetszett ez a trükkös mozdulat?

  • 0 %
  • 0 %
  • 25 %
  • 75 %