Kik keresték eddig a legtöbb pénzt a Fortnite versenyeken?

Kik keresték eddig a legtöbb pénzt a Fortnite versenyeken?

Az ötödik hellyel is megelégednék.

A Fortnite kiemelkedő és évek óta tartó sikerében hatalmas szerepet játszik a competitive része. A folyamatosan megrendezésre kerülő versenyeknek, és a profi játékosoknak köszönhetően a játék állandó fejlődésre és tökéletesítésre szorul. Ezek az események rengeteg szemet vonzanak, a jó eredményekért pedig busás jutalom jár.

Számos competitive játékos vált dollármilliomossá a Fortnite-nak köszönhetően az elmúlt években, de vajon kiknek sikerült a legnagyobbat szakítaniuk? Ebben a cikkben összeszedtük azt az öt profit, akik a kitartó munkájuknak és tehetségüknek köszönhetően, a legtöbb pénzt nyerték a Fortnite által.

 5. EpikWhale 

EpikWhale a megjelenése óta játszik a Fortnite-tal. A tehetséges játékos számos FNCS-n győzött már, amelyeknek köszönhetően az összes nyereménye meghaladja az 1,3 millió dollárt – 516 millió forint. 

 4. Nyhrox 

Nyhrox akkor került a figyelem középpontjába, mikor megnyerte a Duo World Cupot Aqua társaként 2019-ben. Azóta számos egyéni eredményt is felmutatott, amelynek köszönhetően a nyereményei összesítve 1,5 millió dollár fölé tehetőek – 595 millió forint.

 3. Psalm 

Bugha amikor megnyerte a világbajnokságot, Psalmt utasította a második helyre. Ő természetesen ezzel is hatalmas nyereményre tett szert, de az eset után nemsokkal áttért a VALORANT-ra. Ennek ellenére a lista harmadik helyén áll a maga 1,8 millió dollárjával – 714 millió forint.

 2. Aqua 

A lista negyedik helyén álló Nyhrox társaként megnyerte a Duo World Cupot, és itt nem állt meg a menetelése. Aqua azon két játékos közé tartozik, akik egyaránt nyertek világbajnoki címet és FNCS-t is. Ezután nem meglepő, hogy a keresete meghaladja a 2 millió dollárt – 794 millió forint.

 1. Bugha 

Bugha a Fortnite egyik legismertebb arca lett, köszönhetően a Solo World Cup győzelmének. Aqua mellett ő az a másik játékos aki a világbajnokságot és az FNCS-t is meghódította. A hozzá vándorolt díjak így meghaladják a 3 millió dollárt – 1 milliárd 191 millió forint.

Nektek ki a kedvenc profi Fortnite játékosotok és miért?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktál nézni Fortnite versenyeket?

  • 0 %
  • 0 %
  • 100 %