Kiszivároghatott a Hogwarts Legacy megjelenési dátuma

Kiszivároghatott a Hogwarts Legacy megjelenési dátuma

Az Amazon buktathatta le a készülő játék megjelenési dátumát, melyről a fejlesztők eddig csak nagyvonalakban beszéltek.

Amióta bejelentették a fejlesztők a Hogwarts Legacy érkezését, azóta inkább a kiszivárgott információkra tudunk alapozni a játékot illetően: sasszemű rajongók előbb a játék kezelőfelületét vélték felfedezni a hivatalos bejelentővideóban, pár napja pedig a gyűjtői kiadások tartalma derülhetett ki hamarabb, mint azt a készítők szerették volna.

A játékhoz ezen kívül egy Art and Making of Hogwarts Legacy: Exploring the Unwritten Wizarding World című könyvet is készítenek, ahol a készítési folyamatba avatják be az érdeklődőket. Ezt a könyvet csak az Amazonon lehet előrendelni, és megjelenési dátumként csak egy becsült december 31-i dátum jelent meg. Azok, akik viszont ezt már megtették, arról kaptak e-mail üzenetet, hogy a megjelenési dátum 2022. december 6-ára változott, és ugyanez az időpont szerepel most már a könyv Amazon-oldalán is. Ez akár azt is jelentheti, hogy a játék ezen a napon fog szintén megjelenni.

A könyv megjelenési dátuma nem feltétlen kell, hogy egyezzen a játékéval is, azonban egy hozzászóló szerint a Warner Bros. Games másik játéka, a Gotham Knights is kap egy hasonló könyvet, és az szintén ugyanazon a napon jelenik meg, mint a program – október 25-én. A pletykákat a fejlesztők egyelőre nem erősítették meg, így a rajongóknak nem marad más, mint a találgatás és a spekuláció, illetve a hivatalos weboldalon való nyomozás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már a Hogwarts Legacy megjelenését?