A BLAST Premier őszi csoportjában is láthatjuk YEKINDARt?

Egyelőre nem tisztázott, hogy a Liquidnek sikerült-e leigazolni YEKINDARt vagy továbbra is a VP dönt a sorsáról.

A G2-hoz hasonlóan a BLAST Premier őszi csoportkörének nevezéseiből derült ki, hogy YEKINDARral folytatja a játékot a Liquid. A Dust2.us szerint egyelőre nem tisztázott, hogy a lett játékost sikerült-e leigazolni vagy csak beugró lesz-e, mint Kölnben. Továbbá a tény, hogy leadták a nevét a nevezésnél, még nem jelenti azt, hogy végül vele is játszhatnak, ami újabb problémákhoz vezethet az amerikai szervezetnél.

Ha nem sikerült leigazolni őt, akkor csakis a VP-n múlik, hogy elengedik-e YEKINDARt egy újabb tornára az amerikai csapattal vagy sem. Amennyiben nem indulhatna a BLAST Premier őszi csoportkörén, úgy a rendezvényszervezők pénzbírsággal sújthatják a Liquidet, utolsó seedként rangsorolhatják őket és kényszeríthetik a csapatot egy másik beugró használatára.

Az IEM Köln óta tudni lehet, hogy YEKINDAR az elsődleges célpontja a Liquid menedzsmentjének a CS:GO csapatuk őszi szezonjára. Viszont ennek a házasságnak különös akadályai vannak, hiszen az orosz-ukrán háború miatt az amerikai szervezet nem vásárolhatja ki a lett játékost a Virtus.pro-val kötött szerződéséből. A VP pedig nem hajlandó elengedni a játékost ingyen, és miután ehhez minden joguk meg is van, nem sok lehetőség maradt az átigazolás összehozására.

A LIQUID várható FELÁLLÁSA a BLAST Premieren

Jonathan "⁠EliGE⁠" Jablonowski
Nick "⁠nitr0⁠" Cannella
Josh "⁠oSee⁠" Ohm
Keith "⁠NAF⁠" Markovic
Mareks "⁠YEKINDAR⁠" Gaļinskis (beugró)

Damian "⁠daps⁠" Steele (edző)

Az átigazolási időszak legfrissebb hírei egy helyen

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!