LoL: A nerfek ellenére még mindig óriási a népszerűsége az Üresség császárnőjének

LoL: A nerfek ellenére még mindig óriási a népszerűsége az Üresség császárnőjének

Az LEC-ben és az LCS-ben is lehet már pickelni Bel'Vethet.

Július 13-án érkezik Nilah, a legújabb ADC a szerverekre, addig Bel'Veth lopja el a show-t a többi hős elől. Az Üresség császárnője egészen elképesztő statisztikai mutatókkal rendelkezik annak ellenére, hogy a 12.12b hotfixszel felérő LoL-patchben újabb nerfeket kapott. A dzsungeles karaktert már a profik kezében is láthattátok, ugyanis az LEC-ben és az LCS-ben már lehetett választani az elmúlt napokban. 

Bel'Veth a két topligában

Európa legrangosabb League of Legends-bajnokságában azonnal megkapta a fókuszt az új hős, a pénteki meccsnapon kétszer tiltották, kétszer választották. Tegnap már nem bíztak ennyire a játékosok benne, egyetlen kitiltást pazaroltak el rá, miközben a Szurdokban egyszer sem láthattátok. Az LCS-ben egyelőre a tisztes távolságtartás a jellemző, a Golden Guardian csapatán kívül senki nem foglalkozott a dzsungelessel, Licorice-ék is "csak" a bannig jutottak.

Bel'Veth Solo Queue-ban

Az egyéni/páros rangsorolt, Platina rang feletti mérkőzéseken teljesen más a helyzet. Átlagosan 70%-ban kispadra kerül Bel'Veth, ha ez nem történik meg, akkor az esetek jelentős hányadában választják. Közel 80%-os a pick/ban aránya a karakternek, akivel kifejezetten jó eredményeket lehet most elérni. 51,92%-os győzelmi mutatóval rendelkezik, az S+ tierbe sorolja be a u.gg oldala. Mind a Kraken Slayer, mind az Immortal Shieldbow, sőt a Sunfire Aegis + Blade of the Ruined King kombináció is működik rajta, vagyis helyzettől és szerepkörtől (carry/tank) megállja a helyét. Képes ösvénytolásra a passzívból kapott kis lényeinek köszönhetően, brutális hatékonysággal bontja a célpontokat, mobilis és még hard CC-vel is rendelkezik. Egy igazi "svájcibicska", akire mindig lehet számítani. Valódi ellenválasztása nincs, Rek'Sai és Volibear talán az a két karakter, amelyeket érdemes Bel'Vethtel szemben pickelni.

Az alábbi képre kattintva megtaláljátok a Solo Queue 10 legtöbbet tiltott hősét!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!