Az EA leminősíthet néhány ICON-kártyát a FIFA 23-ban

Az EA leminősíthet néhány ICON-kártyát a FIFA 23-ban

Néhány legenda elveszítheti az ikon-státuszát.

Egyre több és több információ szivárog ki a FIFA 23-ról, az emberek egyre kevesebbet foglalkoznak már a FIFA 22-vel, így a leakerek is már a sorozat új részére fordították a figyelmüket. Az általában jól értesült FUT Sheriff újabb érdekességgel szolgált a Heroes és az Icon-lapokkal kapcsolatban. Azt már korábban felvetettük, mely játékosoknak kellene ilyen lap.

A leaker úgy véli, néhány olyan játékos, aki gyengébb OVR ratinggel rendelkezik társainál elveszítheti ICON-státuszát, és a FIFA 23-tól kezdve FUT Hero-kártya lesz belőle.

Több, mint 100 ICON-lap van a játékban, ezeken csökkentene az EA. Így járt például Jay-Jay Okocha is, aki gyengébb kategóriába kerül tehát a futballszimulátorban. Ennek köszönhetően 90-ről 88-ra romlik le az OVR ratingje.

De kik járhatnak még így? A leggyengébb prime Icon lappal Hidetoshi Nakata rendelkezik, emiatt várhatóan ő is Hero-ként szerepel majd a jövőben, de nincsen biztonságban Rio Ferdinand, Claude Makelele, Pep Guardiola és Marc Overmars sem. Erre azért lehet szükség, mert a játékosok kevésbé boldogok, ha egy ICON-csomagból 90-es OVR rating körüli kártyát kapnak. Abban az esetben, ha csökkent a lehetséges kártyák mennyisége, megnő az esély egy ritkább legenda kinyitására.

Te mit gondolsz erről? Tetszene ez a változás?

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!