Eltűnt a rangod? A Valve tehet róla!

Eltűnt a rangod? A Valve tehet róla!

Hosszú évek után ismét hozzányúlt a Valve a rangokhoz.

A legújabb CS:GO frissítésben a Valve változtatott a versengő rangrendszerén, ezért mindenkinek eltűnt a korábbi rangja. Nem kell megijedni, egy győzelem után kapunk újat. Viszont eltérés lehet abban, hogy pontosan milyet is: a Valve szerint lesz, aki marad, ahol volt és lesz, aki nem. Internetszerte olvasható, hogy Észak-Amerikában és Óceániában hatalmasat ugrottak felfelé a játékosok, miután a játékosbázis nagyrésze alacsony rangokba volt szorulva. Európában ezzel szemben az a jellemző eddig, hogy egy-két rangot visszaesnek a játékosok, esetleg megtartják a korábbit.

A versengő rangrendszeréhez és a meccskereső algoritmushoz gyakran hozzányúl a Valve, de általában nem számolnak be a kisebb változásokról. Most is csak azért jelezték ezt, mert az újítások mindenki rangjának az eltűnéséhez vezettek. A frissítésben ezen kívül számtalan változás érkezett Ember (Danger Zone) ágyúihoz, valamint a game instructorhoz, amelynek felugró üzeneteit kikapcsolták MM-en, így már nem használható például a bomba megtalálásához.

Augusztusban további érdekes frissítések jöhetnek még. A CS:GO 10. születésnapja alkalmából biztosan érkezik egy matricakapszula, de számíthatunk új pályákra is – legalábbis több jel utal Tuscan visszatérésére.

Borítókép: Valve
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



HOGYAN VÁLTOZOTT A RANGOD?

  • 10 %
  • 10 %
  • 80 %