Ház árát ráköltötte a Diablo Immortalra és most nem talál ellenfelet neki a játék

Ház árát ráköltötte a Diablo Immortalra és most nem talál ellenfelet neki a játék

Ráadásul erről a problémáról a Blizzard is tud, miközben a játékos azon morfondírozik, hogy visszakérje-e a pénzét.

Bátran mondhatjuk, hogy a Blizzard ismét „alkotott”, hiszen a Diablo Immortal minden idők egyik, ha nem a legrosszabb értékelésű játékuk lett. Elképesztő mennyiségű panasz érkezett a fejlesztőkhöz a mikrotranzakciók miatt, ugyanakkor a közösség másik része nem rest eszméletlen mennyiségű pénzt rákölteni a játékra. Ennek apropóján az is kiderült, hogy két hónap alatt szenzációs bevételt termelt a Blizzardnak az új Diablo.

Mindenesetre ezt jól kitalálták, hiszen valódi pénz ráköltése nélkül egy másik nagyon értékes dolgot kell rááldoznia az embernek, ha érdemben fejlődni és előre akar jutni. De még a pénz és idő rááldozása ellenére sem biztos a siker, hiszen a játék nem mindenkivel bánik egyenlően, ha a különleges gemekről van szó. Ezekkel lehet ugyanis elég komolyan megerősíteni a karaktert, illetve a fegyvereket. Most egy újabb érdekes mérföldkövet – már ha lehet ennek nevezni – sikerült elérnie egy tartalomgyártónak, miután 100 ezer dollárt (átszámítva körülbelül 40 millió forint) költött a játékban. A youtuber, jtisallbusiness elmondása szerint ebből az összegből olyan durván erős karaktert sikerült megalkotnia, hogy egyszerűen a matchmaking nem ad neki már ellenfelet. Ez már másfél hónapja tart nála és egyszerűen a Battlegroundban esélytelen, hogy bárki ellen is harcba szálljon.

Azon is gondolkozik, hogy pénzvisszatérítést kellene kérnie, de ehhez esetleg ügyvédekre is szüksége lenne, hogy rendezni tudja az ügyet. Arról sincs info, hogy egyáltalán ezt a Blizzard javítani akarja-e.

Jelenleg jtisallbusiness az egyetlen, akinek ezzel a problémával szembe kell néznie a világon, de a Blizzardban azért lehetne annyi, hogyha ennyi pénzt rájuk áldozott a játékos, akkor foglalkozzanak a jelenséggel, de egyelőre úgy tűnik nem érdekli ennyire őket ez a dolog.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!