Kiderült, kik képviselik hazánkat CS:GO-ban az idei IESF Világbajnokságon

Kiderült, kik képviselik hazánkat CS:GO-ban az idei IESF Világbajnokságon

A játékosokat egy bő keretből válogatták ki, mely folyamatnak része volt a júniusi PlayIT-en tartott válogató esemény is.

A Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) bejelentette, hogy kik lesznek a Magyar E-sport Válogatott CS:GO csapatának tagjai. A szakmai döntés alapján kolor (Cowana), kory (Sangal), coolio (ONYX), fleav (Budapest Five) és msn (ONYX) lesznek az az öt kezdő játékos, akik az IESF (Nemzetközi E-sport Szövetség) világbajnokságán képviselhetik hazánkat. Rajtuk kívül a keret tagjai még: Aaron, er9k, sl3nd, kamion és Shiftzzz. Természetesen torzsi is kapott felkérést mint a legmagasabb szinten játszó magyar játékos, de a mouzos elfoglaltságai miatt sajnos nem tud részt venni a válogatott munkájában. A csapat mögötti szakmai gárda Bakó Lejlából és Málovics „gabesson” Gáborból áll. A csapat a tavasszal tartott Európa Bajnokság online selejtezője alapján a mezőny alsó harmadában kapott seedelést, így várhatóan a Play-In szakaszból kezdhetik a decemberi világbajnokságot.

Magyar E-sport Válogatott CS:GO csapata biztos résztvevője az eseménynek, mert a Magyar E-sport Szövetség tagja az IeSF-nek. A játékosokat egy bő keretből válogatták ki, mely folyamatnak része volt a júniusi PlayIT-en tartott válogató esemény is, ahol az ONYX, a Békéscsabai E-sport Egyesület, a Lenovo Legion Honvéd és az Illés Akadémia Spirit játszottak egymás ellen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!