Fortnite: Megváltozott egy újabb terület

Fortnite: Megváltozott egy újabb terület

Condo Canyon neve mától Bungalow Blooms.

A Fortnite jelenlegi fejezetében hatalmas szerepet játszik a most bekerült Reality Falls-nál álló Reality Tree. Ennek az óriási és különleges képességekkel bíró fának elkezdett terjeszkedni a gyökere, amely lassan az egész szigetet behálózza. Bizonyos területeken kis facsemeték jelentek meg, amik komoly hatással vannak a sziget alakulására.

Az elmúlt hónapokban számos területen figyelhettünk meg Reality Tree kezdeményeket, a megjelenésük pedig felbolygatta az érintett városokat. A szóban forgó részeken az eredeti építmények eltűntek, és helyettük különböző POI-k váltják egymást véletlenszerűen.

Az utóbbi időszakban mintha abbamaradt volna ez a folyamat, egészen a mostanáig, hiszen most Condo Canyont érte el a változás. A terület fele érintetlen maradt, azonban a másik része folyamatosan módosul, és a Bungalow Blooms elnevezést kapta.

HYPEX – a több mint kétmillió követővel rendelkező leaker – hívta fel a figyelmet arra, hogy a hajdani Condo Canyon egyik felén a Colosseum, a Tilted Towers, a Lazy Lagoon és a Coral Castle cseréli egymást. Nemrégiben hagytuk el az évad felét, így valószínűleg a Reality Tree további városokat ér majd el, és még inkább felborítja a megszokott rendet. 

Nektek tetszik, hogy egyre kevesebb az állandó terület a szigeten?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Bánod, hogy megváltozott Condo Canyon?

  • 20 %
  • 30 %
  • 50 %