Holnaptól ingyen játszhatsz a Far Cry 6-tal

Holnaptól ingyen játszhatsz a Far Cry 6-tal

Most hétvégén ingyen kipróbálhatjuk a Ubisoft akció-kalandjátékát.

A Ubisoft bejelentette, hogy Far Cry 6 ingyenes hétvégét tart augusztus 4. és augusztus 7. között. A játékosok ingyenesen kipróbálhatják az elismert sorozat legújabb részét Xbox One-on, Xbox Series X|S-en, PS4-en, PS5-ön és PC-n.

Az Xbox felhasználóknak nem lesz lehetőségük a Far Cry 6 előzetes letöltésére, de az összes többi platformon már most felkészülhetnek a játékosok az akcióra. Ami a pontos megjelenési időt illeti, ez platformtól függően változik. A Ubisoft Connecten 16:00-kor, majd az Epic Games Store-on 18:00-kor lesz elérhető. Az Xbox és Playstation eszközökön a megjelenési idő megegyezik majd az Epic Store megjelenési idejével. 

A játékosok hozzáférést kapnak több DLC-hez, mint például a Stranger Thingshez, a Rambohoz és a Danny Trejohoz. A Far Cry 6 a becslések szerint 60 órányi játékidőt kínál a játék minden aspektusával együtt. A játékstílusunktól függően ez a hossz lerövidíthető vagy akár növelhető is. De nagy valószínűséggel legalább 30 óra mindenképpen lesz, ami elég ahhoz, hogy a hétvégét a lehető legjobban eltöltsük. Nem ez az első alkalom, hogy a Far Cry 6 a 2021 szeptemberi megjelenése óta korlátozott ideig ingyenesen játszható lesz. A játéknak március 24. és 27. között volt egy másik ingyenes hétvégéje, így a játékosok kipróbálhatták a játékot anélkül, hogy megvásárolták volna.

Te játszol majd vele?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már a Far Cry 6-tal?

  • 32 %
  • 68 %