Fortnite: Újabb bug miatt kerülhetünk be a pálya alá

Sok játékos a hibát kihasználva szerzi meg a Victory Royale-t.

Egy ilyen összetett játék életét mint a Fortnite természetes, hogy végig kísérik a különféle hibák és csalások, amelyek ellen az Epic Games folyamatosan lépéseket tesz, többnyire sikeresen. Elkerülhetetlen, hogy újabb és újabb glitchek zavarják meg a kikapcsolódni vágyók nyugalmát, ezért igazán már meg sem lepődünk a legújabb hibán, amely által bekerülhetünk a pálya alá, és sebezhetetlenségre is szert tehetünk.

GKI – ismert youtuber – tett közzé egy videót a napokban, amelyben bemutatja a problémát.

Rave Cave a játékosok egyik kedvenc landolóhelye, mivel ez egy viszonylag új Chapter 3 Season 3 során bekerült –, terület ahol kiváló a loot. Sajnálatos módon azonban a videón is látható domboldalban, a textúra alatt található egy szemetesláda, amibe ha bele majd kiugrunk, a sziget alá kerülünk. Ez összességében nem is tűnik olyan eget rengető problémának, találkoztunk már hasonlóval. A gond az, hogy a lekerült versenyzők ezáltal sebezhetetlenek lesznek, és szabadon tüzelhetnek a fent tartózkodó ellenfeleikre.

A mit sem sejtő játékosok így egy szempillantás alatt kerülnek kiiktatásra számukra érthetetlen módon. Persze a halált követi a spectate mód, ahol kedvükre figyelhetik a további randalírozást, és szórhatják az átkokat. Ennél egy fokkal jobb megoldás, ha jelentik a hibát kihasználó csalót. Az Epic Games komolyan veszi az ilyen eseteket, és utólag időszakos vagy akár örökös kitiltással is jutalmazhatja.

A bugon nyerészkedőknek azt ajánlom, hogy inkább ne éljenek a lehetőséggel, hiszen hosszas kényszerszünet lehet az eredménye, az elszenvedők pedig a végjátékban igyekezzenek healt tartani maguknál, és fémmel fedjék le a talajt amennyire tehetik. Ez az egyetlen lehetőség ilyen esetben a győzelem megszerzésére.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Bannolni kell azokat, akik kihasználják a hibát?

  • 56 %
  • 22 %
  • 22 %