Doctor Strange narrációjával érkezik a National Geographic következő természetfilmje

Doctor Strange narrációjával érkezik a National Geographic következő természetfilmje

A Super/Natural címre keresztelt alkotás James Cameron gondozásában készült, a történetet pedig Benedict Cumberbatch meséli el. 

A streaming platformok közti ádáz csatában egyelőre ugyan a Netflix áll nyerésre, néhány ügyes pofont a Disney+ is kiosztott az elmúlt néhány hónapban, melynek köszönhetően több millió új előfizetőt szerzett. A szolgáltató az augusztust is igyekszik rendesen megtolni, jön például a brutális Predator előzményfilm, betotyog Baby Groot hipercuki mini-sorozata, plusz kapunk egy borzasztó CGI-os ügyvédet is, aki Amazonnak képzeli magát. A Disney legfontosabb augusztusi premierjeit az alábbi cikkben találjátok, jó böngészést! 

A platform egyébként igencsak széles kínálattal rendelkezik, a Star Wars-filmektől kezdve a Marvel-moziverzumon át egészen a Disney érdekeltségébe tartozó stúdiók termékeiig, így a felhasználóknak van miből válogatniuk. Az elmúlt pár hétben én is felültem a hype vonatra, mondván ki kellene próbálni a szolgáltatást és eddig egy-két bugot eltekintve egész elégedett vagyok, főleg úgy, hogy nonstop tudom darálni a Castle évadait.

Időm még nem sok volt arra, hogy rendesen körbe nézzek, viszont a tematikus menüpontok rengeteget segítenek és nemrég eltévedtem a National Geographic gyűjteményét tartalmazó oldalra is. Gyerekként imádtam a természetfilmeket, a Discovery viszont idővel átment valóságshow cirkuszba az American Chopperrel meg a házátalakításos műsorokkal, így az igazi kikapcsolódást nyújtó természetfilmek továl kiestek a látókörömből. Szerencsémre a platform bőséges kínálattal rendelkezik ebben a témában is és hamarosan egy igen különleges alkotás kerül majd fel rá a Super/Natural természetfilm személyében, amit nem kisebb személy, mint maga Doctor Strange, vagyis Benedict Cumberbatch narrál majd. 

A szóban forgó alkotás előreláthatólag szeptember 21-én mutatkozik be és egyik különlegessége, hogy a produceri munkát a legendás James Cameron végezte, így az ő szemén keresztül tekinthetjük meg bolygónk csodáit. Az előzetes tanulsága szerint környezetünk olyan állatokkal van tele, amik ugyan szokványosnak látszanak, viszont szinte szupererővel rendelkeznek, mi viszont csak most kezdjük kapisgálni, mennyire is különlegesek valójában. A mai rohanó világban érdemes néha megállni és nyitott szemmel rácsodálkozni a természet csodáira, így erősen ajánljuk nektek, hogy ha tehetitek, nézzetek rá majd a Super/Natural-ra. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!