Hirdetés

Fortnite: Egy rajongó brutális Minecraft eventet készített

Hidegrázósra sikerült a videó.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Egyértelmű, hogy főként az együttműködéseknek köszönhetően képes a Fortnite az újabb tömegek megszólítására, és a népszerűségének fenntartására. Biztos vagyok benne, hogy mindannyiunk van olyan kedvenc közszereplője, sportolója, filmje vagy játéka, amely már megtalálható volt a Battle Passben vagy az Item Shopban. Azonban akad még néhány fehér folt, amely crossoverek megvalósulását mindennél jobban várja a közösség. Ilyen a Minecraft is, amiről már számos rajongói alkotás látott napvilágot, de Brux – tartalomgyártó – műve mindet felülmúlja.

A nagyszerű animátor ezúttal egy Minecraft x Fortnite eseményt készített, amely a Galactusos eventhez hasonlóan, egy hatalmas Minecraft karakter megjelenésével kezdődik. Az óriás egy suhintással elvarázsolja a szigetet, amely ezután teljesen átalakul, és a Minecraftbó jól ismert blokkokból tevődik össze. Természetesen ebben az új környezetben is megy az építés Bruxnak, és a játék alapvető elemeit is meghagyta.

Ti miként képzelnétek el az együttműködést a két játék között? Az általatok alkotott kép megegyezik azzal, amit Brux készített?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Tetszik az elképzelés?

  • 29 %
  • 29 %
  • 43 %
Hirdetés
Hirdetés