Hirdetés

Fortnite: Így szerezhetsz akár 1000 aranyrudat egy meccs alatt

Mi a leghatékonyabb módja az aranyszerzésnek?

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Kezdetben a Fortnite-ban csak a területek alapos átkutatásával tehettünk szert tárgyakra, azonban az aranyrudak megjelenése mindent megváltoztatott. A játékbeli fizetőeszköz segítségével az NPC-ktől hozzájuthatunk fegyverekhez és különböző fogyóeszközökhöz is. A Battle Royale menetek során viszonylag könnyen szerezhetünk pár száz goldot, azonban így egyes itemek megvételére meccseken át kell gyűjtenünk, ami valljuk be, elég lelombozó. 

Aranyhoz hozzájuthatunk küldetések teljesítésével, valóságmagvak leszüretelésével, ellenfelek és cápák kiiktatásával, széfek, ládák, valamint pénztárgépek kinyitásával, és még sorolhatnám.

A fent említetteknél azonban van egy sokkal hatásosabb módszer, amelyhez szükségünk lesz egy járműre, egy off-road kerékre és egy Cow Catcherre – de egy Armored Battle Bus is megteszi. Ha minden feltétel adott, látogassunk el egy nagyvárosba, ahol tegyük a földel egyenlővé az épületeket, így a bennük lévő több tucat szoba tartalma, egyenesen a lábaink elé hullik. Akár egy város kincseinek a megszerzésével is átléphetjük az 1000 aranyat. 

Ha ezt pár menetenként megcsináljuk, nem fog nehézséget okozni a kívánt tárgyak beszerzése, és ezáltal gördülékenyebben haladhatunk a Victory Royale felé vezető úton.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szoktad használni az aranyat?

  • 33 %
  • 33 %
  • 33 %
Hirdetés
Hirdetés