Ők rendelkeznek a legtöbb Fortnite győzelemmel

Több tízezer Victory Royale?

A Battle Royale műfajt főként az a tulajdonsága tette kiemelkedővé, hogy itt a legtöbb játékmóddal ellentétben csak egy győztes játékos vagy csapat lehet a több tucat közül, míg általában más játékokban két fél mérkőzik meg egymással, így ott jóval nagyobb eséllyel indulnak a győzelemért. Az gyakran 100 résztvevőt magába foglaló csatákban, hogy nyerjünk mindent be kell vetnünk, az adrenalin pedig a tetőfokára hág a koronáért vívott harc során.

A Fortnite-nak is ez a mód hozta meg az áttörést a kezdeti Save The World után. Vannak játékosok, akik azóta is minden erejükkel azon vannak, hogy minél több Victory Royale-t szerezzenek, és ezáltal elképesztő számokat produkáltak az évek alatt. 

Az öt legtöbb győzelmet szerzett játékos közül, mindenki több mint 15 ezerszer érte el az első helyet, a lista legtetején szereplő két játékos győzelmi aránya pedig meghaladja az 50%-ot. Ők szerezték eddig a legtöbb Fortnite győzelmet:

  1. Ship – 36 781 győzelem 61 472 meccsből

  2. KingJTerra – 20 530 győzelem 36 230 meccsből

  3. GryphonRB – 17 487 győzelem 36 211 meccsből 

  4. Prospering – 17 016 győzelem 50 920 meccsből

  5. Ranger – 15 982 győzelem 44 977 meccsből

Ezekhez az igazán elképesztő eredményekhez több ezer vagy akár tízezer órát töltöttek a játékosok a szigeten az elmúlt években. Érdekes, hogy a listán szereplők, nem igazán vívtak ki maguknak figyelmet a Fortnite competitive területén. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a győzelmeket sokkal könnyeb megszerezni a casual menetekben, így hanyagolják az arénát is. 

Nektek hány győzelmet sikerült ez ideáig elérnetek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te mindig a győzelemre hajtasz?

  • 11 %
  • 33 %
  • 56 %