Visszatér a régi Fortnite pálya

Visszatér a régi Fortnite pálya

Titeket is izgalomba hozott ez a hír?

Bármilyen hihetetlen a Fortnite Battle Royale megjelenése több mint öt éve történt, és a játék ez idő alatt mérhetetlenül sok változáson ment keresztül. A kezdetben fellelhető sziget, a fegyverek, a tárgyak és még sok egyéb lecserélődött vagy eltűnt. Ez részben jó hiszen ennek köszönheti töretlen sikerét a Fortnite, de ugyanakkor a régóta ittlévőknek hiányérzete lehet mikor visszagondolnak a kezdeti időszakra, amikor még minden szép és jó volt legalábbis az emlékeinkben

Twitteren egy meglepő poszt jelent meg fitzy – tartalomgyártó – által, aki egy új játékmódon – Fortnite Classic – dolgozik, amellyel állítólag visszarepít minket a kezdetekhez.

Az általa közzétett információk szerint ez egy állandó játékmód lesz, ahol a régi hangulatot megidéző környezetben harcolhatunk majd a győzelemért. A pálya a Chapter 1-es map, amely időnként új POI-kkal egészül majd ki. A régi fegyverek szintén visszatérnek, köztük a Double Pump és a Zapatron. A résztvevőknek nem lesz lehetősége turbo buildre, így valószínűleg kissé háttérbe szorul majd az építés. A térkép végleges verziója még nem készült el, ezért annak a megtekintésére várnunk kell.

Számomra nem teljesen világos, hogy miként van lehetősége egy ekkora szabású Creative pálya létrehozására – valószínűleg az Epic Games segítségével –, de sok régi és új játékost felejthetetlen élményben részesítene ennek a tervnek a megvalósításával.

Mit gondoltok, visszafogja adni ez a pálya a valódi régi Fortnite érzést?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Kipróbálnátok ezt a módot?

  • 57 %
  • 7 %
  • 36 %