Ti hány Fortnite területet ismertek fel?

Ti hány Fortnite területet ismertek fel?

Teszteld, hogy mennyire ismered a szigetet.

A GeoGuessr egy széles körben elismert és népszerű játékká nőtte ki magát a megjelenése óta. A lényege az, hogy kapunk egy véletlenszerű képet a föld bármely tájáról, majd meg kell tippelnünk, hogy szerintünk ez hol készült. Van lehetőség egyedül, de másokkal versenyszerűen is művelni, ezáltal összemérni a tájékozódási képességünket az ellenfeleinkével. Már régóta elérhető a játék Fortnite verziója is – a „Where in Fortnite?" –, amit kötelező kipróbálnia mindenkinek, aki kicsit is képbe van a Battle Royale-lal.

Be sem kell lépnünk a játékba ahhoz, hogy elkezdjük, hiszen az egész a következő weboldalon érhető el: https://whereinfortnite.com/

Miután kiválasztottuk, hogy melyik seasonnel kapcsolatos területekkel szeretnénk játszani, további beállítási lehetőségeink vannak. Megadhatjuk a játék hosszát, a játékmódot, hogy nézelődhetünk-e és a közelítési lehetőséget is ki-be kapcsolhatjuk. Ezután a „Play" gombra kattintva elindul a menet.

Ekkor a pálya egy területén találjuk magunkat, jobb alul pedig láthatjuk a térképet, amelyen be kell jelölnünk a gondolt tartózkodási helyünket. Minél pontosabban tippelünk, annál több pontot kapunk. Az nyer, aki a legtöbb pontot szerzi a menetek végeztével.

Hála a sok beállítási lehetőségnek egyaránt élvezhetik azok akik nemrég kezdték a játékot, és azok is akik a kezdetek óta itt vannak. Attól függetlenül, hogy egy milyen egyszerű dologról van szó, órákat ellehet ütni, miközben még jobban megismerjük a sziget területeit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted mennyire ismered a Fortnite szigetet?

  • 9 %
  • 36 %
  • 36 %
  • 18 %