Mi fontosabb a profiknak? A Grand Slam vagy a Major?

Mi fontosabb a profiknak? A Grand Slam vagy a Major?

Rain, frozen, k0nfig, YEKINDAR, Patsi, aRT és Alex igyekeztek megválaszolni az égető kérdést.

Az Intel Grand Slam egymillió dolláros fődíja az elmúlt évek egyik legérdekesebb adaléka volt a profi Counter-Strike-nak. A Major viszont régóta velünk van, így történelmileg beágyazottabb jelenség, amit azonnal a presztízzsel azonosítunk. Még akár olyan csapatok esetében is, mint a 2018-as Cloud9 vagy vagy a 2017-es Gambit, akik ezen kívül jóformán semmit sem értek el. De mit gondolnak a mai profik a két legnagyobb díjról, melyik a fontosabb a kettő közül nekik? A HLTV videójában rain, frozen, k0nfig, YEKINDAR, Patsi, aRT és Alex igyekeztek megválaszolni az égető kérdést.

rain: „Azt hiszem nekem a Major győzelem volt a legfontosabb. Szerintem a Grand Slam valami olyasmi, ami jön, ha elég jó vagy. A Major egy különleges érzés. Még ha meg is nyerjük most a Grand Slamet, azt gondolom, akkor is tuti, hogy a Major lesz a legkielégítőbb.”

frozen: „Egyértelműen a Major. Az a legértékesebb dolog, amit megnyerhetsz játékosként. Nekem ez nem a pénzről szól, a Major csak többet jelent nekem személyesen.”

k0nfig: „A Major. Mindig a Major. Mindenkinek az az álma, hogy nyerjen egy Majort. Az Intel Grand Slam, lehet összejön, de kisebb versenyeket kell nyerni hozzá. A Major minden szerintem.”

YEKINDAR: „Valószínűleg az Intel Grand Slam, de ezek a srácok [a Liquidre utalva] nyertek egy Grand Slamet és nem tudom. A Major is menő mondjuk. Mindkettőt meg akarom nyerni. Az Intel Grand Slamet [választom] akkor is, mert Katowice és Köln lényegében Majorök, csak a matricák és ezek nélkül, de Majorök voltak. Az Intel Grand Slamhez megnyered Kölnt és Katowicét, az IEM Dallast és az ESL Pro League-et, az azért menő, nem?”

aRT: „A Majort kell mondjam. A Grand Slamnek nagyobb hatása van, mert több nagy versenyt nyersz és sokkal több pénzt is, mint a Majorrel. De az akkor is egy Major. Szeretnék nyerni egyet a karrierem vége előtt, ez a legnagyobb célom.”

Patsi: „Az Intel Grand Slam. Mert sok versenyt nyersz, nem csak egyet.”

Alex: „Nehéz kérdés, nem tudom. Én inkább a Grand Slamet szeretném. Nyilván szuper fontos nekem a Major is, de ha választanom kell a kettő közül, inkább a Grand Slam. A versenyek, IEM Köln, IEM Dallas, Katowice, ez a versenykör szerintem a legjobb, amit az ESL csinált.”

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyiket választanád a profik helyében?

  • 100 %
  • 0 %