Fortnite: Erre találod a Chug Cannont

Egy NPC-től szerezhetjük be.

Egy Battle Royale mérkőzés során számos dolgon múlhat a sikerünk, ezért nem árt minél több információval rendelkezni annak érdekében, hogy megszerezzük az áhított Victory Royale-t. Sok esetben egy tárgyon is múlhat, hogy az adott szituációból mi jövünk-e ki győztesként vagy az ellenfelünk. 

Jelenleg nincs sok egzotikus tárgy a szigeten, de van köztük egy, amely kiemelkedik a mezőnyből, és a solo illetve a csapatjátékok során is egyaránt a hasznunkra lehet. A Chug Cannon segítségével képesek vagyunk a hiányzó életerőnket és a pajzsunkat is tölteni akár egyszerre többen is. Egy NPC-től szerezhető be, az alábbi térkép mutatja, hogy merre találjátok Kyle-t, a tulajdonosát.

A több tucat NPC mindegyike hasznos valamire. Küldetéseket adnak, felbérelhetjük őket, vagy akár vásárolhatunk is tőlük – például egzotikus tárgyakat.

A Chug Cannon kis szerencsével megszerezhető még a lámákból is, ha azonban Kyle-tól szeretnénk megvásárolni, 600 aranyrúdtól kell búcsút vennünk. A tárgyal 15 életerőt vagy pajzsot vagyunk képesek pótolni, az újratöltési ideje pedig 20 másodperc. Fontos tudnivaló, hogy a felbérelt NPC-ket is támogathatjuk általa.

Szoktatok egzotikus tárgyakat vásárolni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktad használni a Chug Cannont?

  • 44 %
  • 11 %
  • 44 %