FIFA: Amikor a labda úgy dönt, itt ma nincs gól

FIFA: Amikor a labda úgy dönt, itt ma nincs gól

Biztosan nagyon mérges lett volna a játékos, ha ebből gólt születik.

Már mi is több bugról beszámoltunk, például amikor Leroy Sané átállt az ellenfélhez, vagy amikor a labda fénysebességgel kötött ki a hálóban. Az egyik inkább vicces volt, a másik nagyon bosszantó. A most elhozott hiba kicsit mindkettő kategóriába tartozik.

A videón az látszik, hogy Manuel Neuer vélhetően egy szöglet után (abból következtetve, hogy a középső védő Virgil van Dijk ott áll a német mellett) lehúzza a levegőben a labdát egy Bayern München-Atlético Madrid mérkőzésen. A kapust körbe állja Antoine Griezmann, Alphonso Davies és a már említett VvD is. A kísérlet egyértelműen sikertelen, a kapus megállítja a kapuba tartó labdát, azonban esés közben összeakad a hollanddal, amitől hátraesik. Az elvesztett egyensúlya következtében beesik a kapuba, azonban a játék ezt egy kivédett lövésnek ítélte meg, ami miatt nem születhetett belőle gól. Csakhogy Neuer teste, sőt még a két keze is a gólvonal mögé került, így az általa fogott labdának is ezt kellett volna tennie. Ám a gép döntése miatt ezt mégsem tette meg, ezért megállt a vonalon, „kicsúszva" a kapus kezéből. Sőt, ahogy Neuer teste tovább mozgott a levegőben egyhelyben álló játékszer még a combjába és a hasába is belebuggolt. Ezután akcióba lendült a lelátón helyet foglaló Darth Vader is, és jedi erővel kihúzta a hálóőrt a kapuból, aki boldogan fogott rá ismét a labdára.

Az egész jelenetsor, amelyet az alábbi videóban ti is meg tudtok nézni, biztosan felhúzta a támadó szemöldökét, de ha őszinték akarunk lenni, a Neuerrel játszó játékos dühe jogosabb lett volna, ha ebből találat születik.

Te mit gondolsz az esetről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Találkoztál már ezzel a hibával?

  • 40 %
  • 60 %