Kik lesznek legjobb női focisták a FIFA 23-ban?

Kik lesznek legjobb női focisták a FIFA 23-ban?

Szerinted kinek és milyen OVR ratinggel kéne az első helyen lennie a FIFA 23-ban?

Egyre nagyobb teret hódít a FIFA-ban a női futball. Egyre több válogatott és játékos elérhető, sőt a FIFA 23-ban már klubcsapatokat is irányíthatunk majd. A múlt héten véget ért az Európa-bajnokság, amelyen Anglia nyert, Németországot legyőzve a döntőben. 

Ugyan egyre több lehetőség nyílik, hogy a női futballal is játszunk, még a népszerűsége nincsen túl magasan. Ezen segíthet az, hogy ősztől már négy női bajnokság is elérhetővé válik:

  • FA Women’s Super League (Anglia)
  • National Women’s Soccer League (USA)
  • Frauen-Bundesliga (Németország)
  • Division 1 Féminine (Franciaország)

De kik lesznek a FIFA 23 legjobb női futballistái? A FIFA 22 egy jó kiinduló alapot jelent, ugyanis a hivatalos értékeket valószínűleg a megjelenéssel, vagy kevéssel azelőtt tudjuk meg. A lenti listában azokat a játékosokat látjátok, akik legalább 87-es OVR ratinggel rendelkeznek. Ahogyan az alábbi tweetben is láthatjátok, ez a 22 játékos képviselte az elitet az előző cím megjelenésekor, azonban jelenleg már mások is felfértek a listára, illetve voltak olyanok, akiknek csökkent a ratingje. Ilyen volt a 2021-es aranylabdás, spanyol Alexia Putellas, aki 91-es ratinget kapott, és elég nagy eséllyel ez tovább nőhet a FIFA 23-ban. Miután a borítóra került, az aranylabda szavazáson harmadik, ausztrál Sam Kerr is számíthat arra, hogy legalább 91-es marad, de nem lepődnék meg, ha feljebb kúszna ez az érték. De a listán az az Ada Hegerberg sem szerepelt, aki jelenleg 90-es OVR ratinggel rendelkezik és 2018 aranylabdása, ráadásul a rekordtartó az egy szezonban lőtt Bajnokok Ligája gólok tekintetében (15), és a sorozat örökrangsorában is az élen áll (59). Amit jó látni a rangsorban, az Marozsán Dzsenifer helyezése. A Budapesten született, de német színekben versenyző, olimpiai és Európa-bajnok játékos 90-es értékelést kapott a jelenlegi játékban. 

De nézzük, ki szerepelnek a listán:

Név Nemzetiség FIFA 22 OVRl
Vivianne Miedema holland 92
Lucy Bronze angol 91
Wendie Renard francia 92
Samantha Kerr ausztrál 91
Amandine Henry francia 90
Dzsenifer Marozsán német 90
Caroline Graham Hansen norvég 90
Ada Hegerberg norvég 90
Tobin Heath amerikai 89
Megan Rapinoe amerikai 90
Alex Morgan amerikai 89
Julie Ertz amerikai 88
Eugénie Le Sommer francia 89
Lieke Martens holland 90
Christine Sinclair kanadai 89
Fran Kirby angol 88
Alexia Putellas spanyol 91
Becky Sauerbrunn amerikai 87
Jenni Hermoso spanyol 87
Amel Majri francia 87
Kim Little skót 87
Lindsey Horan amerikai 87
Sara Däbritz német 87

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked ki a kedvenc női játékosod?

  • 0 %
  • 0 %
  • 20 %
  • 0 %
  • 40 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 40 %