Fortnite: Holnap ér véget a nyári esemény

Fortnite: Holnap ér véget a nyári esemény

Még nem késő lecsapni az ingyenes itemekre.

Mint minden évben, idén is hatalmas nyári eseménysorozatot tartogatott a Fortnite a játékosai számára. Ebben az időszakban heteken keresztül érkeznek a különféle hasznos tartalmak, amelyek kicsit felpezsdítették a szigeten zajló életet. A mostani event alatt visszatértek régi tárgyak, megjelentek új skinek, és elérhetővé váltak olyan küldetések, amelyekkel ingyenes itemeket szerezhettünk.

A No Sweat Summer Event július 21-től augusztus 9-ig – azaz holnap délutánig – tart. Eddig van lehetőségünk élvezni az általa nyújtott extrákat.

Ha netalán vissza lennének még küldetések, érdemes gőzerővel nekik esni, különben olyan kiváló ingyenes kozmetikai elemekről maradhat le mint a Lucky Lance Pickaxe vagy a Sweaty Sailer Glider. Azt nem tudni pontosan, hogy az esemény végeztével minden unvaultolt tárgy eltűnik-e, vagy esetleg a season további részében velünk maradnak, de az előbbi a valószínű.

Egy kiváló időszak ér ezzel véget, de nincs okunk szomorkodni, hiszen egyre közelebb van a következő season, valamint a Dragon Ball együttműködésre sem kell már sokat várnunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek, hogy tetszett az idei nyári eseménysorozat?

  • 25 %
  • 50 %
  • 25 %