Mi változik a FIFA 23 Pro Clubsban?

Mi változik a FIFA 23 Pro Clubsban?

A Pro Clubs újdonságait is egy rövid videóban mutatta be az EA.

Bár a karriermód és az Ultimate Team minden évben a FIFA kiemelt játékmódjai, a Pro Clubsnak erős és elkötelezett közössége van, amely mindig ki van éhezve az új funkciókra. Ugyan nem fog crossplay-támogatást tartalmazni a megjelenéskor, az EA más területeken meghallgatta a visszajelzéseket, és számos fontos változtatást eszközölt rajta. De mik is ezek pontosan?

Pro Clubs és Volta közös szezonok

Az Ultimate Teamben használt szezonbeli fejlődési funkcióhoz hasonlóan a FIFA 23 Pro Clubs is osztozik a Volta fejlődési rendszerén. Ez azt jelenti, hogy bármelyik módban játszott mérkőzésekkel pontokat lehet szerezni, amelyeket új kozmetikumokra lehet költeni. Ezek új cipőktől kezdve egészen a furcsa arcfestésekig terjedhetnek, amelyekkel a játékosok kitűnhetnek a többiek közül. Néhány feloldás azonban exkluzív lesz a Volta számára, mivel ezek a játékmód túlzó stílusához illeszkednek majd. A szezonok, amelyek hat hétig tartanak, rendszeresen frissülnek majd, és még több jutalmat hoznak a játékosok számára.

Fejlődési rendszer

A tavalyi Pro Clubs egyik gyakori panasza az volt, hogy a fejlődés milyen lassúnak tűnt, és úgy tűnt, hetek teltek el anélkül, hogy új képességpontokat kaptunk volna. Ez a FIFA 23-ban változni fog, mivel a szinthatárt megemelték, hogy a játékosok fejlesztése még kifizetődőbb legyen. A maximális szint 25-ről 100-ra emelkedett, ami azt jelenti, hogy a szintek sokkal gyorsabban fognak eltelni, különösen az első hetekben. Minden egyes új szint a szokásos módon képességpontokat biztosít, de a magasabb felső határnak köszönhetően a statisztikák növelése nem lesz olyan nehéz feladat. A perkek is sokkal hamarabb feloldódnak majd, mint a FIFA 22-ben, így a játékosok közel sem fogják olyan sokáig alulképzettnek érezni magukat. Annak érdekében pedig, hogy még szélesebb legyen a lehetőségeink tárháza új perkek is érkeztek. A védekező típusúak közül az egyik a visszazárásban segít, a másik a passzok lefülelésében. A támadó perkeknél az egyik a csapattársak labdaátvételét és a passzolt labda megszerzését segíti, a másik a tizenhatoson belüli befejezésnél hasznos.

FIFA 23 Pro Clubs ügyességi játékok

A csapatok összeállítása egy mérkőzésre néha nehézkes lehet, ezért a FIFA 23 Pro Clubs lehetővé teszi a játékosok számára, hogy ügyességi játékokban vegyenek részt az idő elütésére. Ezek ismerősek lesznek mindenkinek, aki játszott már a karrier móddal. Összesen 66-ot kell teljesíteni, amelyek mindegyike XP-t oszt ki, hogy segítse a szintlépést. Minden héten lesz egy XP-korlátozás, hogy senki ne spammelje ezeket, hogy ezáltal túl gyorsan növeljék a statisztikáikat.

A változásokat te is megtekintheted az alábbi videóban.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál játszani a Pro Clubszal?

  • 100 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %