FIFA: Nagyon mérgesek a Nintendo-játékosok az EA-re

Évek óta alig fejlődött valamit a játék.

Nagyon-nagyon finoman megfogalmazva, az Eletronic Arts hajlamos kétes döntéseket hozni, amik nagyon rontják a cég megítélését a rajongók körében. De amit a FIFA Ninentdo Switch-verziójával csinál már évek óta, azt személy szerint nem tudom hova rakni. A fejlesztők azt ígérték, hogy az utolsó közös FIFA-együttműködés egy igazán nagy durranás lesz, és ez a Nintendo-tulajdonosokat bizakodással töltötte el, hogy végre ő is kapnak érdemi fejlesztést. Csalódniuk kell.

A Nintendo-boltban 40 dollárért (15400 forint) előrendelhető a FIFA 23, amely idén is a Legacy Editiont kapta meg. Mindenféle lényegi fejlődés nélkül. Az elmúlt években a Nintendo Switch minden alkalommal, amikor új FIFA-játékot kapott, lényegében az előző cím felfrissített változatát vehette meg a közösség. Ez a trend idén is folytatódik. Hihetetlen. Ráadásul arra sem nagyon veszi a fáradtságot az EA, hogy a leírást frissítse, csak átírja a számokat és kész. „A FIFA 23 Legacy Edition a FIFA 22 Legacy Edition játékmódjaival és játékfunkcióival fog rendelkezni, új fejlesztések és jelentős javítások nélkül."

Annyit javul a helyzet, hogy tartalmazni fogja az összes hozzáadott női csapatot, játékost és világbajnoki módot. Így aki ezekre vágyott, tud velük játszani. Mivel ez az utolsó FIFA-játék, amelyet az EA fejlesztett, lehet abban bízni, hogy jövőre javul a helyzet, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség gyámsága nélkül az EA is még tovább fejleszti a játékot, mert van baj

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked is megvan a FIFA Nintendo Switchre?

  • 0 %
  • 25 %
  • 75 %