Hirdetés

Egy Avatar – Aang legendája rajongó elképesztő légtemplomot csinált az Unreal Engine 5-tel

Végre egy igazán ütős Unreal Engine 5 videó. 

Hirdetés

A 90-es évek gyermekeinek nagyon meghatározó rajzfilmsorozata volt az Avatar – Aang legendája, amely most a második aranykorát éli. A méltán elismert sorozat alaptematikája egy világ, ahol az emberek képesek a természeti elemek – víz, föld, tűz és levegő – irányítására, és eszerint alkotnak törzseket. A Tűz Népe azonban támadást indít, ezzel felborítva az addig uralkodó békét. Aangot és barátait követhetjük nyomon, miközben a világ megmentésén fáradoznak.

Annak ellenéri, hogy a sorozat 2008-ban véget ért, hatalmas és elszánt rajongótáborral rendelkezik. Szerencséjükre tavaly megalakult az Avatar Studios, amely tovább tervezi bővíteni az franchise univerzumát három animációs filmmel és egyéb izgalmas projektekkel – valószínűleg játékkal is.

Amíg az Avatar Studios alkalmazottjai gőzerővel dolgoznak, a rajongók sem maradnak tétlenek. A rengeteg alkotó közül azonban kiemelkedik Leo Torres – művész –, aki az Unreal Engine 5-tel megalkotta a sorozatból jól ismert Nyugati légtemplomokat. A több mint egy perc hosszú fotorealisztikus videó elképesztő minőségű, amely a nyugalmat árasztó zenével és a természet neszeivel, messzire repít minket a valóságból. 

Fantasztikus látni, hogy az Unreal Engine 5 mire képes jó kezekben. Leo Torres alig egy éve használja a játékmotort az alkotásra, és már számos remekműve született, melyeket a YouTube-csatornáján lehet megtekinteni.

Ti melyik rajzfilmről néznétek Unreal Engine 5-ös felvételeket?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Hirdetés

Láttad már a sorozatot?

  • 64 %
  • 9 %
  • 27 %

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Gaming - Egyesültek a hazai esport szervezetek a HUNESZ tisztújító közgyűlésén

Beolvadt a Magyar E-sport Szövetségbe (HUNESZ) a korábbi Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES), így egyesültek a hazai e-sport szervezetei. A HUNESZ 2023. szeptember 23-án megtartott tisztújító közgyűlésén az elnökségi tagok mellett egyúttal az új elnököt is megválasztották Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója személyében, a korábbi alapító elnök, Biró Balázs György főtitkárként viszi tovább a Szövetség szakmai vezetését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés