Felpsszel indít új csapatot egy brazil szervezet

Felpsszel indít új csapatot egy brazil szervezet

Még lehet a Camp Nouban is láthatjuk felpséket játszani!

Fluxo néven új szervezet lépett be a Counter-Strike világába, miután leigazolták felps és WOOD7 brazil projektjét. A FreeFire csapatáról ismert brazil szervezet a 00Nation, a GODSENT, az MIBR és a Sharks játékosaiból állított össze egy ötöst, akik azután keltették fel az érdeklődésüket, hogy elcsaklizta előlük az Imperial FalleNék Last Dance-át.

A Fluxonak nem kevés pénzébe került tető alá hoznia a CS:GO-csapatot, ha hihetünk a Dust2.br forrásainak. A brazil lap azt állítja, hogy WOOD7-ért nem kellett fizetniük, mert lejárt a szerződése az MIBR-nál, de vsm-ért és felpsért igen. Továbbá Lucaozyért is ki kellett csengetni 325 ezer eurót, hogy elengedje őt a Sharks. Ez rengeteg pénz, de állítólag hatalmas tehetség a 20 éves játékos – korábban a 00Nation is meg akarta szerezni. Luxról sajnos semmit sem tudunk azon kívül, hogy hazai versenyeken indult korábban, nemzetközi tapasztalata nincsen.

A Fluxot először a Flow FiReLEAGUE brazíliai selejtezőjén láthatjuk élesben játszani. Amennyiben itt sikerrel járnak, játszhatnak az FC Barcelona stadionjában, a Nou Campben. Utána pedig az IEM Rio dél-amerikai nyílt kvalifikációján vesznek részt. 

A Fluxo felállása

Adriano WOOD7 Cerato
João felps Vasconcellos
Vinicius vsm Moreira
Lucas Lucaozy Neves
Lucas lux Meneghini

Willian Xamp Caldas (edző)

Az átigazolási időszak legfrissebb hírei egy helyen

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!