Ingyenes Fortnite itemeket szerezhetünk a Rocket League világbajnokság alatt

Ingyenes Fortnite itemeket szerezhetünk a Rocket League világbajnokság alatt

További izgalmas programok is várnak minket.

A Fortnite Creative módja egy teljesen új világot nyitott meg az együttműködések előtt, főként amikor több, az Epic Games alá tartozó játékról beszélünk. Minap vette kezdetét a Rocket League World Championship, amit nyomon követhetünk egy különleges Creative pályán az óriáskivetítőkön, a mérkőzések között pedig minijátékokkal üthetjük el az időt, és ingyenes jutalmakat szerezhetünk. 

Az ott elérhető feladatok teljesítésével, hozzájuthatunk a Rocket League Trophy Back Blinghez, a Regal Rocket Gliderhez, a Nice Shot! Emoticonhoz és a Golden Goal Sprayhez.

Ezeken felül minden mérkőzés során lehetőségünk van megtippelni a győztes csapatot, amit ha eltalálunk, különleges erőt kapunk a meccs végeztével kezdődő Team Rumble ütközetekhez. 

Érdemes tehát részt venni ezen az eseményen, amely augusztus 9-től augusztus 14-ig tart, legalább annyi időre, míg a kozmetikai elemeket megszerzitek. Az sem kizárt, hogy a színvonalas mérkőzések láttán kedvet kaptok egy kis autósfocihoz, amit ingyenesen letölthettek az Epic Games Store-ból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Próbáltad már a Rocket League-et?

  • 20 %
  • 40 %
  • 40 %