Melyek a legjobb belső nézetes Fortnite pályák?

Autóverseny, Box Fight és még sok egyéb vár ránk.

Már egészen a Fortnite megjelenése óta hallani a közösségtől, hogy szívesen kipróbálnák a játékot belső nézetes módban is. Úgy látszik, hogy ezt az Epic Games meghallotta, hiszen már jó ideje dolgoznak rajta a szivárogtatók szerint. Az építéses módban nehéz lenne elképzelni ezt a funkciót, de mióta bekerült a Zero Build, egyre többen gondolják azt, hogy az még élvezetesebb lenne First Personben. 

Míg az Epic elkészíti a régóta várt Battle Royale változatot, mi a Creative módnak köszönhetően számos belső nézetes térkép között válogathatunk. A számtalan beállítási lehetőség miatt az alkotók képesek voltak létrehozni olyan pályákat, ahol búcsút vehetünk a külső nézettől. Ebben a cikkben összeszedtem három First Person térképet, amelyekkel igyekeztem minél több kategóriát lefedni. 

 Lysergic Caeli - First Person Horror 

Ha belső nézet, akkor természetesen nem maradhat ki a horror. Ezen a pályán egy házba találod magad szörnyű lények társaságában. Fedezd fel a házat, hogy rájöjj a titok nyitjára, miközben üldöznek. A következő kóddal léphetsz be, ha elég erőt érzel magadban: 3139-3620-6848 

 Forza Horizon - First Person Car Racing 

Ez a mód lehetőséget ad arra, amit mindannyian kiakartunk próbálni a Battle Royale-ban  belső nézetben vezethetünk. Pattanj autóba, és vegyél részt egy őrületes és izgalmas versenyen a 2118-8997-3881-es kód használatával.

 First Person Box Fights 

Magát a Box Fight pályatípust szerintem senkinek nem kell bemutatni. Most belsőnézetes módban is letesztelheted a tudásodat, miközben a fejedet ide-oda kapkodva próbálsz építeni, és egyszerre tüzelni is. Szerintem ez a pálya mutatja be a legjobban – hála a nehézségének –, hogy miért is nem életképes verzió az építéses Battle Royale és a First Person mód keveréke.

Remélem a fentiek között találtál számodra megfelelő térképet, de ha még több belső nézetes pálya között szeretnél böngészni, akkor látogass el a progameguides.com oldalára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik belső nézetes pályát próbálnád ki?

  • 38 %
  • 38 %
  • 25 %