Ezek a legjobb Fortnite versenypályák

Ezek a legjobb Fortnite versenypályák

Jöhet egy kis hétvégi versenyzés?

A Fortnite versenypályák már a Creative megjelenése óta jelen vannak, noha csak később kerültek hozzáadásra a járművek, amelyekkel még élvezhetőbbé vált ez a műfaj. Megszámlálhatatlan eltérő tematikájú pálya készült az évek alatt, amelyeken egymás ellen küzdhetünk a mihamarabbi célba jutásért, miközben különböző akadályon kell áthaladnunk. 

Ezek az izgalmas és pörgős játékmódok közül nehéz kiválasztani, hogy melyek a legjobbak, de mi megpróbálkoztunk vele. Az alábbi három térkép között reméljük mindenki talál kedvére valót.

 The Impossible Tower 

Ez egy teljesen új Chapter 3 Season 3-ban készült map, amely rögtön elnyerte a játékosok tetszését. Egy hatalmas toronyba kell feljutnunk a szűk utcákon, miközben a többi résztvevővel küzdünk. A koccanások elkerülhetetlenek. A következő kóddal léphettek be a térképre: 3871-0075-0370

 The Neon Race 

Régóta kedvenc pálya a The Neon Race, ahol a gyorsaságnál sokkal fontosabb a megfontolt, és magabiztos haladás. Habár ez egy korábbi map és nem használja ki az összes új játékmechanikát, az izgalom garantált. A 2785-3760-7204 kóddal próbálhattok szerencsét.

 Speed Chaser - Crazy Desert Racing 

Hála a pálya dizájnjának és hosszának, a klasszikus autóversenyzős játékok által nyújtott élményt élhetjük át ezen a Creative térképen. Különösebb csavarok nélkül mégis izgalmasan telik a kanyonban töltött idő, ahol csak az a cél, hogy te juss át először a célvonalon. A pályát a 8794-2899-6970 kóddal éritek el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik pálya tetszik a legjobban?

  • 13 %
  • 25 %
  • 63 %