Stewie2K beismerte, készen áll arra, hogy VALORANTban folytassa a karrierjét

Stewie2K beismerte, készen áll arra, hogy VALORANTban folytassa a karrierjét

Szerinted váltani fog Stewie2K?

Egyszerűen vicc, amit az Evil Geniuses csinál a CS:GO-ban. A sorozatos sikertelenségek ellenére továbbra sem tudtak összerakni egy normális csapatot, sőt, inkább 15 játékossal szenvednek egyszerre. A legnagyobb neveik már leléptek, Stewie2K sem játszik már, pusztán streamerként erősíti az EG-családját.

Többször felröppentek már a pletykák, miszerint a Cloud9 Major győztes játékosa is VALORANTra válthat, ám eddig ezt mindig tagadta. Egészen eddig! A Major bajnok Stewie egyik friss adásában elárulta a közönségnek, hogy mostantól minden napját a VALORANTnak szenteli, minden erejével azon lesz, hogy kihozza magából a lehető legjobb játékost, annak érdekében, hogy 2023-ban már a legnagyobb VALORANT versenyeken játszhasson.

„(...) Folytatom a streamelést, a tanulást, aztán egyszer reméljük leigazolnak majd. Meglátjuk." - mondta Twitchen.

Észak-Amerika egyik legtehetségesebb CS:GO-játékosáról el is tudjuk képzelni, hogy VALORANTban is megállja a helyét. Meglepődnénk, ha idővel nem karolná őt fel egy csapat, főleg, hogy tegnap már shroud is elismerően nyilatkozott az ex-Cloud9 játékosról.

„Stewie2K remek lenne. Sokan szenvednek a VALORANTtal, mert nagyon más, mint a CS:GO, de Stewie egy remek játékos. Szerintem ott lenne a legjobbak között." - mondta shroud.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted váltani fog Stewie2K?

  • 71 %
  • 29 %