Nem akartak az EU RMR-on játszani, inkább lemondott misutaaaról az EG

Nem akartak az EU RMR-on játszani, inkább lemondott misutaaaról az EG

Még a Twitteren keresztül kirúgott elemzőjük is visszatért?!

Az EG bejelentette, hogy milyen kerettel vág bele az őszi szezonba. Azonban nagy meglepetésre a már kész üzletnek tekintett misutaaa-igazolás mégsem jött össze nekik. Helyette az EG.CD felállásuk egyik játékosát, HexTet léptették elő a főcsapatba. A korábbi riportok többi részlete igaznak bizonyult, azaz a kazah neaLaN lesz az irányítójuk, továbbá a Copenhagen Flames volt edzője, Daniel Vorborg veszi át maLeK helyét. Valamint visszatér a tavasszal Twitteren keresztül kirúgott elemző, Hepa is.

A HLTV közeli forrásokra hivatkozva azt állítja, azért nem jött össze misutaaa megszerzése, mert az utolsó pillanatban úgy döntött az EG, hogy szeretnék megtartani az amerikai magjukat. Amennyiben a francia csatlakozott volna hozzájuk, úgy az EG-nek a sokkal nehezebb európai RMR-selejtezőkön kellett volna játszania. Erre az egyetlen megoldás az lett volna, ha az edző helyett adják hozzá a nevezéshez a játékost, mert akkor 3-3 arányban lettek volna a tagok és egy kiskapunak köszönhetően ők dönthették volna el, melyik régióban akarnak játszani – végül nem szerették volna ezt kihasználni.

Misutaaa azután került az átigazolási piacra, hogy riportok jelentek meg a Vitality és az ENCE közötti üzletről, mely szerint Spinx veszi át a helyét apEXéknél. Az EG bejelentése után kérdéses, hol folytathatja a francia játékos, ha nem náluk. NeaLaN és HexT érkezése az EG főcsapatába egyben azt is jelenti, hogy Stewie2k és RUSH kikerültek a kezdőből. Előbbi nem nagy meglepetés, már a múlthéten bejelentette a játékos, hogy a jövőben streamelni fog inkább. RUSH kispadra kerüléséről is lehetett olvasni már riportokat egy ideje, de az ő jövőjéről egyelőre semmit sem tudni.

Az EG felállása

Vincent Brehze⁠” Cayonte
Tsvetelin CeRq⁠” Dimitrov
Timothy autimatic⁠ Ta
Sanzhar neaLaN⁠” Iskhakov
Jadan HexT⁠ Postma

Daniel Vorborg⁠ Vorborg (coach)

Az átigazolási időszak legfrissebb hírei egy helyen

Borítókép: EG
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!