Felhagy a versenyzéssel Stewie2k

Felhagy a versenyzéssel Stewie2k

Stewie2k hivatalosan is kikerült az EG aktív keretéből.

Stewie2k bejelentette, hogy felhagy az aktív versenyzéssel és Valorantot, valamint Counter-Strike-ot fog streamelni helyette az Evil Geniuses Creator Collective részeként. Az amerikai játékos nyilatkozata alapján még nem akasztotta végleg szegre az egeret, tehát nyitva hagyta a visszatérés lehetőségét, miközben eldönti, mit is szeretne csinálni hosszútávon.

A bejelentés nem nagy meglepetés azok számára, akik követték az elmúlt hónapokban kibontakozó drámát a játékos körül. A Starbucks-incidensként elhíresült összetűzés az EG korábbi irányítója és az edzői stáb között az egyik kiváltó oka lehetett a tavaszi szezonban elért kudarcoknak. A botrány kirobbanása után egy kiszivárgott beszélgetésből kiderült, hogy a streamelést és a Valorantra váltást fontolgatja a játékos. Ezután egy riport már azt állította, hogy Stewie2k és RUSH is az EG kispadjára került – a legfrissebb hírek szerint neaLaN és misutaaa vehetik át a helyeiket a kezdőben.

Amennyiben Stewie2k-t már nem láthatjuk profi CS:GO játékosként, úgy az egyik legsikeresebb észak-amerikai versenyzőként vonulhat be a történelembe. Nyolc éven át tartó karrierje során számtalan nagy versenyt, Majort és Intel Grand Slamet is nyert. Eredményeit egyedül a volt csapattársa, a kanadai Twistzz tudta felülmúlni a régióból.

Az átigazolási időszak legfrissebb hírei egy helyen

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!