Valorant vagy streamelés? Egy leakelt chat szerint ezen agyal Stewie2K

Valorant vagy streamelés? Egy leakelt chat szerint ezen agyal Stewie2K

Az EG játékosa wardelltől kért karriertanácsot, amit a Valorant-játékos a streamjén véletlenül kiszivárogtatott.

Alig két hete állt elő az EG korábbi segédedzője, EVY, a Stewie2k viselkedésével kapcsolatos vádakkal, amelyekre a játékos később reagálva elismerte, hogy nem elég jó irányítónak. Többek között Richard Lewis újságíró is kritizálta az amerikai játékost a kaotikus reakcióért, amiért abból csak az derült ki, hogy Stewie még a maLeK által nyújtott olajágat is eldobta (az ún. Starbucks-incidens), ezzel ellehetetlenítve az edzői stáb munkáját a második naptól kezdve. Lewis továbbá felhozta akkor is, hogy Stewie ahelyett, hogy mindent beleadna a CS-be, inkább Valorantozik egész nap hetek óta (ezt idekattintva ellenőrizhetitek) – csak júniusban 250 meccset játszott le eddig.

Most wardellnek köszönhetően újabb részletek derültek ki Stewie karrierjével kapcsolatban. A Valorant-játékos ugyanis a streamjén kiszivárogtatott egy beszélgetést, amelyben Stewie vélhetően azt kérdezi, váltson játékot vagy legyen inkább streamer, ezzel is megerősítve a gyanút, hogy az attitűdproblémák mellett a motivációja sem a régi már. A beszélgetésben wardell azt tanácsolta Stewienak, inkább menjen el streamernek, az jó: „ha profi szeretnél lenni [Valorantban], akkor kell egy jó csapat, mert mindenki agyhalott”. Wardell szerint nem is a skill számít, csak hogy „tudjál gondolkozni”, mert az OpTicon és talán az xseten kívül senki sem játszik rendesen, „CS szerűen”, bár utóbbi csapatot sem tartja annyira jónak.

Nem Stewie2K lehet az egyetlen játékos, aki távozhat az Evil Geniusestől a következő hetekben, hónapokban. A Dust2.us szerint CeRq és Brehze szerződései hamarosan lejárnak és elképzelhető, hogy nem is akarnak újra aláírni velük. A CS:GO felállás jövője tehát igen bizonytalan, remek kérdés, milyen szerepe lesz ennek megoldásában a két extra csapatuknak.

Borítókép: HLTV/Heccu

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!