Az EA nem veszi ki a csomagokat a FIFA 23-ból, mert a játékosok imádják őket

Az EA nem veszi ki a csomagokat a FIFA 23-ból, mert a játékosok imádják őket

Hihetetlen magabiztossággal állítják ezt, de vajon honnan veszik?

Hamarosan itt van az ősz, itt van újra és minden rajongó a FIFA 23 előrendeléseket bújja. Ez ebben a formában persze nem igaz, de az biztos, hogy sokan már most le akarnak csapni az új részre, illetve várják a foci „szimulátor” következő felvonását. Jó néhány újdonságról már beszámolt az EA Sports, bemutatták az elmúlt hetekben, hogy mire lehet számítani az Ultimate Team, Pro Clubs vagy éppen a karrier mód esetében. Viszont továbbra is a FUT a legnépszerűbb része a játéknak, azon belül is az EA a lootboxokat, pontosabban a csomagokat tartja a legfontosabbnak, hiszen emiatt keresnek dollár milliókat. Lehetséges in-game coinokat is gyűjteni a FIFA-ban, de ha valaki gyorsabb módszert akar egy ütőképes kezdő összeállítására, akkor bizony kénytelen kinyitnia a pénztárcáját. Emiatt nem csak a rajongók háborodnak fel évről-évre, de egyre több országban is csúnyán néznek az EA-re, mert erősen szerencsejáték szagú ez a rendszer.

Hiába a felháborodás vagy néhány országban a lootboxok betiltása, az EA továbbra sem akarja finomítani a rendszerét. Továbbá az Eurogamernek adott interjúban egy különös dologra hívták fel a figyelmet:

„Teljes szívünkből hiszünk abban, hogy az Ultimate Teamet és a FUT csomagokat, amelyek már több mint egy évtizede a játék részét képezik, a játékosok szeretik. A rajongók igazából imádják a saját együttesüket összerakni és menedzselni, illetve, hogy a játék reflektál a való világ eseményeire. Emellett méltányos a részünkről, hogy választást adunk a játékosoknak, hogy költsenek, ha akarnak.”

Kifejtette továbbá a kiadó, hogy a FIFA-ban való költekezés „teljesen opcionális” és erre nem is akarnak bátorítani senkit:

„A FUT csomagok ugyanúgy működnek, függetlenül attól, hogy valaki fizet érte vagy megszerzi azt a játékon belüli lehetőségek révén. A legtöbben pedig egyáltalán nem költenek a játékban. Csak, hogy egy példát is felhozzunk: a FIFA 22-ben kinyitott tíz FUT-csomagból kilencet kihívások után gyűjtötték be a játékosok.”

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is jól működik a FUT-csomag rendszer a FIFA-ban?

  • 33 %
  • 17 %
  • 50 %