Eminemmel lehet a következő Fortnite együttműködés?

Eminemmel lehet a következő Fortnite együttműködés?

Nem kérdés, hogy rögtön az egyik legnépszerűbb kinézet lenne.

Már meg sem lepődünk a Fortnite folyamatos együttműködésein, és valljuk be, hogy a legtöbb mostanra nem is éri el az ingerküszöbünket. Pár óráig, esetleg napig örülünk neki, majd érkezik a következő, és lassan mind a feledés homályába merül. Ez nem csoda, hiszen a számos monumentális kollaboráció után nehéz az Epic Games feladata, nem igazán tud újat mutatni. Szerencsére azonban néha meghúzza a váratlant, és ledobja az együttműködések atombombáját, ahogy ez a holnap érkező Dragon Balls crossovernél is történt.

Hasonlóan különleges társaulásra következtetnek a tartalomgyártók abból, hogy a Battle Royale-ban található ICONs rádió már csak egy előadó számát játssza, aki nem más mint Eminem.

Összesen 12 zenéje van műsoron újra és újra. Aki ezt egy véletlennek vagy szimplán a csatorna zenefelhozatalának a frissítésének gondolja, az nem töltött még elég időt a Fortnite-ban. Az Epic nagyon alaposan és akár évekkel előre megtervez minden apró lépést, amelyek soha nem maradnak következmény nélkül.

Véleményem szerint – hasonlóan több szivárogtatóéhoz – teljesen biztos, hogy Eminem valamilyen módon részese lesz a játéknak. A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy az Icon Series tagjaként csaphatunk majd le rá az Item Shopban. Az nem is kérdés, hogy ez ismételten egy hatalmas húzás lenne, amely miatt minden tekintet a Fortnite-ra szegeződne.

Nem tudunk mást tenni mint várni, és keresni a további a jeleket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Megvásárolnál egy Eminem skint?

  • 40 %
  • 20 %
  • 40 %