Hivatalos: Dán irányító és ausztrál rifler érkezik a G2-hoz

Hivatalos: Dán irányító és ausztrál rifler érkezik a G2-hoz

Az új G2 a BLAST Premier őszi csoportkörén debütál jks-szel és HooXival.

A G2 bejelentette az őszi felállását, azaz JACKZ és Aleksib utódjait. A korábbi riportoknak megfelelően az év nagy részét a Complexity kispadján töltő jks, valamint a Copenhagen Flames korábbi irányítója, HooXi lettek a befutók.

Az ausztrál játékos elmúlt évei igen felemásra sikerültek, de a FaZe beugrójaként Katowicében megnyerte élete első kiemelt tornáját és az érdeklődés azóta is jelentős volt iránta. HooXi két Major során is meglepetést tudott okozni a csapatával, legutóbb Antwerpenben a legjobb nyolcig jutottak. A G2-nak nem volt sok opciója IGL-ek terén, ezért is eshetett a választás egy egyébként magasabb szinteken még mindig tapasztalatlannak számító játékosra.

Az új G2-val leghamarabb a pénteken, azaz augusztus 19-én induló BLAST Premier őszi csoportkörén találkozhattok. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, érdemes lesz becsatlakozni az Esport1TV magyar nyelvű, élő közvetítésébe, ahol értékes nyeremények is várnak rátok!

A G2 felállása

Nemanja ⁠huNter-⁠ Kovač
Nikola „⁠NiKo⁠” Kovač
Ilya „⁠m0NESY⁠ Osipov
Justin „jks” Savage
Rasmus „HooXi” Nielsen

Rémy ⁠XTQZZZ⁠ Quoniam (edző)

Aleksi ⁠Aleksib⁠” Virolainen (átigazolási listán)

A G2 egy zseniális videóban jelentette be az új igazolásokat, amiben kifigurázták a NiKo egójával kapcsolatos kritikákat is. Mindenképp ajánlott megnézni!

Az átigazolási időszak legfrissebb hírei egy helyen

Borítókép: G2 Esports

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!