Minden elképzelésünket felülmúlja a Fortnite x Dragon Ball együttműködés

Minden elképzelésünket felülmúlja a Fortnite x Dragon Ball együttműködés

Kössétek fel a nadrágokat, mert ez kemény lesz.

Hónapok óta borzolta a kedélyeket az a sok szivárogtatás, amely a közelgő Dragon Ball együttműködést hirdette. Talán nem nagyzolás ha azt mondom, hogy ez volt a Fortnite eddigi legvártabb crossovere a játékosok részéről. Ahogy teltek a hetek, és egyre több információ érkezett, világossá válhatott a számunkra, hogy az Epic Games nem csupán egy egyszerű kollaboráción dolgozik, hanem valami jóval nagyobb dolog van készülőben.

A mai frissítéssel végre kezdetét vette a Fortnite x Dragon Ball együttműködés, és sokkal brutálisabb mint azt valaha is gondoltuk volna. Most ebben a cikkben minden új tartalmat szépen végigveszünk, és együtt ámulunk és bámulunk.

Őszintén szólva belekezdeni is nehéz, annyi tartalom érkezett, de talán kezdjük a küldetéseknél, és az ezek által beszerezhető ingyenes itemeknél.

 Power Unleashed küldetések 

Egy teljesen új fül jelent meg a Fortnite menüjében, ami egy küldetésekkel teli oldalra navigál bennünket. Az eseményoldal mindenki számára elérhető, és itt követhetjük nyomon az erőszintünket, amit a Dragon Ball küldetések teljesítésével növelhetünk. A feladatokat a Battle Royale-ban és a Dragon Ball Adventure Islandon – erre még később kitérek – csinálhatjuk meg.

Összesen hét küldetés elérhető, melyekkel olyan csodás jutalmakat oldhatunk fel mint a Dragon Radar Back Bling, Emote, Spray, Battle Pass szintek és az alábbi képen látható Shenron Glider.

A feladatok augusztus 30-ig elérhetőek, eddig van lehetőség az ajándékok begyűjtésére. A Dragon Radar Back Bling és a Shenron Glider később megvásárolható lesz az Item Shopban is.

 Versus Board 

A Bounty Boardsok helyét átvette a szigeten a Versus Board, ami egy egészen izgalmas lehetőség elé állítja a játékosokat. Ha a táblához megyünk, az akció aktiválásával felfedésre kerül a térképen egy ellenfél, és az ő számára mi is láthatóak leszünk. Ezután csupán öt percünk van arra, hogy mi jöjjünk ki győztesként a párbajból. Ez a Bounty egy továbbfejlesztett és konkrétabb verziója.

 Kamehameha és Nimbus Cloud tárgyak 

A Battle Royale-ban szert tehetünk Songoku erejére a Kamehameha és a Nimbus Cloud tárgyakkal. Ezek minden meccs elején az égből zuhannak le. A Kamehameha képes pusztító lézersugarat kilőni, a Nimbus Cloud pedig elrepít bennünket. A meccsek folyamán folyamatosan érkeznek a szigetre ezeket a különleges itemek, így a végjátékban számítanunk kell arra, hogy igencsak gyakori lesz. Ezek a tárgyak az arénában nem elérhetőek.

 Bulma 

Valahol a part mentén megjelent az ikonikus Kame ház. Itt tartózkodik Bulma, aki némi aranyrúdért cserébe értékes tárgyakkal ajándékoz meg minket. 

 Dragon Ball Super Epizód Fesztivál 

2022. augusztus 16 és szeptember 17 között lehetőségünk van egy tengerjáró hajón utazva, végignézni a Dragon Ball Super egyes epizódjait. Ez szuper lehetőség a sorozat rajongóinak, és azoknak is akik most szeretnének belekóstolni a különleges esemény alkalmával. Ez Creative-ban lesz elérhető.

 Dragon Ball Adventure Island 

Ezen a Creative pályán a Dragon Ball sorozat emlékezetes és létfontosságú helyszíneit járhatod körbe. Ellátogathatsz a Kami palotába, ételt készíthetsz Goku házában, és leküzdheted a Szellem és Idő szobájában található akadályokat. Ha elég bátornak érzed magad, a Tenkaichi Budokai arénában próbára teheted az erődet más játékosokkal szemben.

 Tournament 

Augusztus 18-án megrendezésre kerül a Tournament of Power duo verseny, ahol a résztvevők értékes jutalmakra tehetnek szert. Akik a top 50%-ban végeznek megkapják a Angry Vegeta Emoticont, a 8 pontot elérők a Goku's Kanji Banner Icont és a három pontot elérők pedig a Beerus Eating Spray-t. A megmérettetésre három óra és 10 mérkőzés áll majd a rendelkezésünkre.

 Dragon Ball Skinek 

A legjobbat hagytam a végére, az Item Shopba bekerült kozmetikai elemek listáját. Mivel rengeteg van, ezeket az alábbi galériában szedtem össze. 

Son Goku

Ezeken túl megvásárolható a Charging Up Emote, a Fusion! Hah!!! Emote és a Boosting Ki Emote.

Tényleg elképesztő az, amit az Epic Games ezzel letett az asztalra. Ilyenkor rögtön feledésbe merül az elmúlt hetek eseménymentes időszaka, hiszen akkora mennyiségű tartalom érkezett, amit még feldolgozni is nehéz. GG Epic.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Jobb az együttműködés mint amire számítottál?

  • 33 %
  • 22 %
  • 44 %