Továbbjutott a MOUZ, elesett az Astralis az első Major selejtezőn

Továbbjutott a MOUZ, elesett az Astralis az első Major selejtezőn

Kory és a Sangal az OG-tól kapott ki a legjobb 32 között.

Tegnap este véget ért az első RMR-selejtezők lényegi része, azaz a kieséses szakasz. Európában több meglepetés is született, a MOUZon túl olyan csapatok jutottak tovább, mint a Sprout, az Aurora és az NBK-vel induló Falcons. Több nagy név, így az Astralis, a Copenhagen Flames és a fnatic is elvérzett a hajrában. A koryék Sangalját kiejtő OG-nak még van egy esélye, hogy az első selejtezőről jusson ki az RMR-ra, ehhez a BLUEJAYSen, a Portugese Familyn és az ECSTATICon át vezet az út.

Észak-Amerikában a Complexity és a Gaimin Gladiators értek az első kvalifikációs esemény döntőjébe, ezzel ők szereztek indulási jogot az amerikai RMR-on. Dél-Amerikában továbbra is gondok vannak a lebonyolítás körül, így a 00Nation meccse elmaradt, nem tudták folytatni a következő fordulót és nincsenek még továbbjutók. Ázsiában megkerült az első nyolc csapat, akik a zárt selejtezőn játszhatnak a kiadó RMR-helyekért: az IHC, az NKT, a Lynn Vision, a Rare Atom, a Rooster, az ORDER, a JiJieHao International és a Triple 6 az első szerencsések. A legnagyobb hiányzók innen a TYLOO és a már Encore néven ismert ausztrál LookingForOrg. Nekik a következő és egyben utolsó alkalommal lesz még esélyük a bejutásra.

EU RMR csapatok eddig: FaZe, Spirit, NIP, Cloud9, MOUZ, NAVI, ENCE, BIG, Outsiders, Heroic, Vitality, Sprout, Bad News Eagles, G2, Falcons, Aurora

Amerikai RMR csapatok eddig: FURIA, Imperial, Complexity, Liquid, Gaimin Gladiators

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!