Ilyen lesz Rozsomák a Marvel új játékában

Farkas vagy Rozsomák? Rozsomák vagy Farkas?

A PC-s Marvel's Spider-Man jött, látott és győzött, a Sony újabb hatalmas gólt lőtt. Innentől pedig reméljük egyre több figyelmet fordítanak majd a PC-s megjelenésekre, hiszen a Spider-Man is jól példázza, hogy évek múltán is nagyot mehetnek PC-n az addig exkluzívként létezett játékok.

Hamarosan újabb játékkal jelentkezhet a Marvel, bár ez rögtön az első napjától kezdve elérhető lesz PC-n és stílusából adódóan sokkal inkább rétegjáték lehet, mint a Marvel's Spider-Man. Természetesen a Marvel's Midnight Sunsról van szó, a Firaxis műhelyében készülő játékról, ami kártyagyűjtögetéssel vegyíti a körökre osztott szerepjátékok műfaját.

Sajnos nemrég újabb csúszást jelentettek be a programhoz és jelenleg csak annyit tudni, hogy még valamikor 2023. március 31. előtt jelenhet meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re is.

Addig is be kell érnünk a különböző karakterekről érkező videókkal, melyekből már egész sok gameplay-t láthattunk. Ezúttal Wolverine, azaz Rozsomák mutatkozott be, aki a játék egyik tankja lesz. Egy izomtól duzzadó hős, aki magára vonja az ellenfelek figyelmét, miközben társai gyógyulhatnak. Elég szívós karakternek ígérkezik, akit nehéz lesz legyűrni, épp ettől lehet majd értékes tagja a csapatunknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!