Már ingyenesen játszható a Battalion 1944 öröksége, a Legacy

Már ingyenesen játszható a Battalion 1944 öröksége, a Legacy

Te kipróbáltad már az ingyenes Battalion: Legacy-t?

Maga az ötlet remek volt, hogy 2019-ben a klasszikus Call of Duty 2 életérzést próbálták meg átültetni modern köntösbe. A BULKHEAD Battalion 1944 c. játéka remek ötletekre, remek alapokra épült és sokan bíztak abban, hogy ez a program hozza majd vissza a régi CoD2-es stílust a legnagyobb e-sportok közé, végül sajnos elhasalt a projekt.

A súlyos technikai hibák, az unalmas pályák és a lassú frissítések megpecsételték a játék sorsát. A program hamar elveszítette a játékosait, elnéptelenedtek a szerverek és végül a Square Enix sem karolta fel a játékot.

A fejlesztők ezért is döntöttek úgy, hogy a játékot új formában adják ki. Fogták a jelenlegi állapotot, ráaggatták a Legacy nevet és kidobták Steamen ingyenes formában. Ezt még múlthéten jelentették be, tegnaptól pedig máris játszható a Battalion: Legacy, teljesen ingyenes formában.

Azt nem tudjuk, hogy innentől kezdve mennyi frissítést kap majd a játék, ne legyenek nagy elvárásaink, de hátha egy picit új életre kap majd a játék. A játékot Steamről indítva próbálhatod ki.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!