Jövő héttől ingyen játszhatunk a Battalion 1944 átdolgozott változatával

Jövő héttől ingyen játszhatunk a Battalion 1944 átdolgozott változatával

Te szeretted a Battalion 1944-et?

Ismét a figyelem középpontjába került a Battalion 1944, ugyanis az óriási ígéretnek indult, majd nagyot bukó projekt mögül kihátrált a Square Enix. A cég még 2018-ban vásárolt 20%-os részesedést a fejlesztő Bulkheadben, mert úgy vélte az e-sportnak szánt cím kasszasiker lesz. Ez nagyon nem jött össze számukra, közben a viszony is megromlott, így a felek úgy érezték, mindenkinek jobb, ha külön folytatják. A hype nagy volt, és rengetegen szerettek volna vele játszani az első napokban. Túlságosan is. A kezdeti nehézségek miatt egy hét alatt eltűntek a játékosok. A kompetitív rendszer átmenetileg javított a helyzeten, de év végén ennek ellenére bekerült a legnagyobbat bukó e-sport címek közé. Azóta még kevesebben kapcsolják be a programot, és a hat éve ígért konzolos verzió sem jelent meg, most már nem is fog, jelentették be a fejlesztők.

„Mélységesen csalódottak vagyunk, hogy a Battalion 1944 sosem jelent meg konzolra, és minden konzolos Kickstarter-támogatónak visszatérítjük a pénzt" - közölte a stúdió. „Köszönjük mindenkinek, aki támogatta a konzolos verziót, és sajnáljuk, hogy ilyen sokáig tartott, amíg tisztáztuk ezt".

Ezzel egyidejűleg a Bulkhead azt is bejelentette, hogy a játék kap egy átdolgozott és végleges verziót, ami augusztus 16-án, vagyis jövő héten kedden lesz elérhető Steamen. Amennyiben most felnéznétek a digitális boltba, azt látjátok, hogy megvásárolható. Ezt nem ajánljuk, hiszen néhány nap múlva ingyenessé válik. Persze az a lehetőség is adott lesz, hogy béreljünk vagy vásároljunk játékszervereket, de nem szükséges a játékhoz. Azt is kiemelte a stúdió, hogy rengeteg új tartalom is érkezik hozzá, új játszható frakcióként megjelennek a britek és érkezik több mint 30 fegyver különböző fejlesztésekkel együtt.

„Fogtuk a Battalion 1944 legjobb aspektusait, és ezeken csiszoltunk, hogy egy gördülékeny, hibáktól mentes élményt hozzunk létre, működő szerverböngészővel, egy hozzáadott frakcióval, új fegyverekkel, klasszikus Search & Destroy játékmóddal, az összes elérhető fegyverrel, teljes UI-átdolgozással és vizuális felújítással" - írta a stúdió a Steamen közzétett közleményében.

Ami a jövőt illeti, a Bulkhead egy új, Unreal Engine 5-ös motorral működő FPS-en dolgozik Wardogs címmel, és van egy másik projektje is, amiről még nem tudunk sokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál a Battalion 1944-gyel?

  • 100 %
  • 0 %