Fortnite: Mindenki imádja a táncoló Dragon Ball karaktereket

Fortnite: Mindenki imádja a táncoló Dragon Ball karaktereket

Ellepték az internetet az erről szóló videók.

A Fortnite az a hely, ahol tényleg bármi megtörténhet. A játékok, filmek, hírességek, táncok és zenék gyűjtőhelyéül is szolgáló Battle Royale-ban, éppen ezért sok érdekes és váratlan kombináció született az évek alatt. Amikor egy helyre kerülnek a legújabb TikTok táncok, és a sokak számára komoly jelentőséggel bíró karakterek, abból igazán különleges dolgok sülnek ki, aminek az eredménye hatalmas nevetés, egyesek számára pedig megbotránkozás.

Tisztán emlékszem, mikor a legelső együttműködés kapcsán elérhető volt a játékban Thanos. Mondanom sem kell, hogy a Marvel főgonosz nem éppen az a táncolgatós fickó. A játékosok persze rájöttek, hogy nagyon szórakoztató, hogy képesek olyan szituációba hozni az óriást, melyben máskor esélytelen, hogy látnák. A YouTube-on azóta is milliós nézettségű táncolós videók keringenek Thanosszal a középpontban. 

Az ezen a héten bekerült Dragon Ball együttműködéssel sincsen másképp. Nem csak a Fortnite közössége, hanem a kívülálló anime rajongók is odavannak azért, hogy Gokut és Vegetát táncolni láthatják. 

„Az, hogy Vegata Oringe Justice-t táncol, tökéletessé tette a napomat" – írta Shiina, a népszerű leaker.

„Még soha nem láttam Vegetát így" – kommentálta a fenti videót egy Twitter-felhasználó, melyen a Dragon Ball karakter Bruno Mars számára rázza.

„Haver, Goku táncolása ad nekem életet" – osztotta meg a videót egy Dragon Ball rajongó.

Nektek mi a kedvenc tánc és outfit kombinációtok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktál emote-ot vásárolni?

  • 0 %
  • 20 %
  • 80 %