Premierdátumot kapott a Cyberpunk: Edgerunners anime

Az alkotásban elmerülhetünk Night City digitális poklában és átélhetjük a jövő véres mocskát. 

Habár a CD Projekt RED legutóbbi nagy dobásának számító Cyberpunk: 2077 elsőre nem feltétlenül aratott osztatlan sikert, a fejlesztők időt és energiát nem kímélve igyekeznek helyreállítani a franchise renoméját, továbbá egyéb médiumokra átültetni Night City világát. Ennek az igyekezetnek köszönhető a hivatalos társasjáték Johnny Silverhanddel, illetve a Netflixre érkező anime adaptáció, ami nemrég kapott egy elég izgalmas előzetest. 

A szóban forgó sorozatról egyébként annyit lehet tudni, hogy a történet az utcakölyök David Martinez kalandjait követi nyomon, aki sokakhoz hasonlóan elhatározza, hogy saját szerencséjének és jövőjének kovácsa lesz, ezért zsoldosnak áll. Ebben segítségére a másik főszereplő, a netrunner Lucy lesz, a páros pedig őrületes kalandokba keveredik, melyek szeptember 13-án debütálnak a Netflix kínálatában. 

Érdekesség, hogy a munkálatokat az a Studio Trigger vállalta, ami korábban a Kill la Kill szériát, a Promare filmet, illetve a Star Wars: Visions egyes epizódjait is gondozta. A látványvilágra szerintem ezúttal sem lesz panasz, tehát már csak a történet lehet sarkalatos pont, de reméljük, a CD Projekt Red munkatársai tényleg besegítettek picit. Ti ránéztek majd az Edgerunnersre egyébként? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!