Közeleg a pillanat, amiről azt hittük lehetetlen – Megjelenhet a Dead Island 2

Közeleg a pillanat, amiről azt hittük lehetetlen – Megjelenhet a Dead Island 2

Végre irthatjuk a zombikat Los Angelesben?

„Egy halálos vírus terjed Los Angelesben, Kaliforniában, és a lakosokat kiéhezett zombikká változtatja. A város karanténban van, a katonaság pedig visszavonult." Ilyen helyzetben kell előlépnünk, és felvenni a harcot velük. További izgalmat okoz az, hogy az ellenségre különböző módokon hat a vírus, így nem ugyanúgy támadnak ránk. Azonban a mi is egy olyan karaktert irányítunk, amelyet megharaptak, viszont tudatánál maradt. Feladatunk, hogy utána járjunk a járvány eredetének és hátterének. Ráadásul szabadságot kaptunk abban, hogy a hat különböző főhős közül kit választunk. Ez a párbeszédekre is hatással lesz. Valamint kaptunk egy olyan képességrendszert, amellyel testreszabhatjuk ezeket a képességeket, és ha úgy döntünk, inkább másra építenénk, akkor újraoszthatjuk a pontokat. 

De ezt mikor tehetjük meg?

A tervek szerint 2023 február 3-ától. Azt, hogy ez megvalósul-e, már kétkedéssel fogadjuk, ugyanis már jó hosszú ideje csúszik a projekt. Már a harmadik stúdió dolgozik rajta, reméljük most már sikeresen. A dátum egyébként egybevág az Embracer Group vezérigazgatójának legutóbbi utalásaival, miszerint a nyílt világú zombis játék a cég 2023-as pénzügyi évében fog megjelenni.

A Dead Island 2 már megerősítette, hogy Epic Store-exkluzív lesz, és jó eséllyel a PC-s verzió nem is kap fizikai dobozos példányt. Kíváncsian várjuk a további információkat, akár már a Gamescomon.

Az alábbi képre kattintva megnézhetsz pár pillanatképet a játékból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te várod már a Dead Island 2 megjelenését?

  • 40 %
  • 60 %