Spinx vitalitys debütálásával indul a BLAST Premier őszi csoportköre

Spinx vitalitys debütálásával indul a BLAST Premier őszi csoportköre

Tartsatok velünk 13:00-tól a BLAST Premier őszi csoportkörének magyar nyelvű, élő közvetítéséért!

Délután elindul a tier 1 játékosok őszi szezonja, méghozzá nem mással, mint a BLAST Premier őszi csoportkörével. A Fall Groups során tizenkét partnercsapat játszik majd: a Vitality, az OG, a NIP, az Astralis, a NAVI, a Complexity, a G2, a Liquid, a FaZe, az EG, a Heroic és a BIG. A tét pedig nem kisebb, mint az őszi döntő elérése, ami Koppenhágában lesz novemberben.

A BLAST Premier a már jól ismert lebonyolítás szerint zajlik, azaz a csoportokban először Bo1 helyosztókat játszanak, majd ez alapján három egyenesági-kieséses ágra kerülnek a résztvevők, ahol már Bo3 minden meccs. Minden ág nyertese egyenesen az őszi döntőbe jut, míg a többiek játszanak egy újabb esélyért – összesen hat csapat jut tovább az augusztusi csoportkörből.

A lebonyolítással és a csoportokkal kapcsolatos további részletekért érdemes elolvasni az alábbi cikkünket is:

Közvetítés, nyereményjáték

A BLAST Premier őszi csoportkörének A-csoportját az Esport1TV Twitch csatornáján és az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén követhetitek élőben, magyar nyelven az alábbi menetrend szerint:

Augusztus 19. péntek - A-csoport
13:00 - Vitality vs OG
14:00 - NIP vs Astralis
15:30 - Felső ági döntő
16:30 - Alsó ági döntő
18:00 - Vigaszmeccs
19:30 - Csoportdöntő

Az Esport1TV ezúttal értékes nyereményekkel készül a BLAST Premier őszi csoportkörének magyar nézői számára: minden játéknapon skineket nyerhettek! A mai napon egy AK-47 | Vörös Vonal talál gazdára, a következő egy hétben megszerezhető skineket pedig az alábbi képre kattintva a galériánkban tekinthetitek meg. Mindenkinek jó szórakozást a meccsekhez és sok sikert kívánunk a nyereményjátékhoz!

Kattints a képre a galériáért!

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!