Új felállások és izgalmas csoportok várnak ránk a BLAST Premier őszi szezonjában

Új felállások és izgalmas csoportok várnak ránk a BLAST Premier őszi szezonjában

Az új Vitality, G2 és EG is ezen a tornán debütál. Kíváncsian várjuk, mire lesznek képesek. Vagy mire nem.

Augusztus 19-én indul a BLAST Premier őszi csoportköre a megszokott 12 partnercsapattal. Pontosabban 11 megszokott csapattal, mert az MIBR kiszállt és a Heroic szerezte meg a helyüket. A BLAST Premier a már jól ismert lebonyolítás szerint indul, azaz a csoportokban először Bo1 helyosztókat játszanak, majd ez alapján három egyenesági-kieséses ágra kerülnek a résztvevők, ahol már Bo3 minden meccs. Minden ág nyertese egyenesen az őszi döntőbe jut, míg a többiek játszanak egy újabb esélyért – összesen hat csapat jut tovább az augusztusi csoportkörből.

Persze a kiesőknek sincs miért aggódnia még, hiszen a BLAST három életet ad a partnereinek és ezúttal sem lesz ez másképp: az európai és az amerikai Showdownokról is helyet szerezhet még két felállás, viszont itt a nyílt selejtezőkről érkezőkkel kell felvenni a kesztyűt, ha Koppenhágában szeretnének játszani. És a nézőknek sincs miért aggódnia, mert az Esport1TV idén ősszel is élőben, magyar nyelven közvetíti a BLAST Premiert, az elejétől a végéig!

A csoportkör előtt a BLAST kiadta, hogyan is indul az őszi szezon. Mint alább is látható, az A-csoport lehet az egyik legizgalmasabb, hiszen itt láthatjuk majd az OG-t degsterrel és a Vitalityt vélhetően Spinxszel, ráadásul két olyan ellenféllel szemben, akikről pontosan tudjuk, mire képesek és mire nem – itt simán öldöklővé válhatnak a küzdelmek. A B-csoportban a NAVI messze a favorit, de az új G2 még veszélyt jelenthet, ahogyan a még több gyakorlást maga mögött tudó Liquid is YEKINDARral. A C-csoportban a FaZe a király, a Heroic és a BIG követik őket – nagyjából egy szinten –, az új EG pedig egész egyszerűen rejtély, nagyon kilógnak lefelé ebből a mezőnyből.

Kattints a képre az ágrajzokért!

Menetrend

Augusztus 19. Péntek 13:00 - A-csoport
Augusztus 20. Szombat 13:00 - B-csoport
Augusztus 21. Vasárnap 13:00 - C-csoport

Borítókép: BLAST
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!