Fortnite: Így térhet vissza a legendás 50v50 játékmód

Fortnite: Így térhet vissza a legendás 50v50 játékmód

Kis híján három éve játszhattunk vele utoljára.

A különféle LTM-ek létrehozása segít abban, hogy a játékosok ne unják meg könnyedén a Fortnite-ot, és legyen más szórakozási lehetőségük a Battle Royale-on kívül is. Az első ilyen különleges játékmód az 50v50 volt, ami 2017. december 7-én került be a játékba, és rögtön elnyerte a közösség szeretetét. A mód lényege, hogy a 100 játékos két részre osztódik, és az a csapat nyer, aki kiiktatja az ellenfél összes tagját. 2019. szeptember 22-én próbálhattuk ki utoljára, azóta pihen.

HYPEX – a leaker – azt állítja, hogy az 50v50 hamarosan visszatér, de pár dolgon változtatott az Epic Games.

Big Battle – Zero Build" lesz a neve, és a részvevők számát 80-ra csökkentik – ezáltal 40 a 40 ellen zajlik majd a harc. A játékosok nem éledhetnek újra, a vihar halálosabb lesz, a meccs rövidebb, a kezdő tárgyakat pedig a régi Tactical Shotgun, a Burst AR, 4 db Mini Shield és 10 Bandage fogja alkotni.

Reméljük minél hamarabb érkezik ez a mód, hiszen olyan Fortnite játékosoknak sem állt módjában eddig kipróbálni, akik lassan három éve játszanak. Számomra kicsit szomorú, hogy előreláthatólag csak Zero Buildben lesz elérhető, remélem idővel ez változik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már az 50v50-el?

  • 50 %
  • 50 %