Teljesen ingyenes lesz a Riot Games következő játéka, a Project L!

Teljesen ingyenes lesz a Riot Games következő játéka, a Project L!

Újabb részleteket osztott meg a fejlesztőcsapat a Riot Games következő videójátékáról.

A League of Legends-rajongói tűkön ülve várhatják, hogy mikor lesz végre kész állapotban a Runeterra világában játszódó MMO. Egyelőre még tippelni sem lehet, hogy a grandiózus projekt mikor ölt alakot, azonban van egy jó hír, amelyet a Riot Games tegnap megosztott. A "Project L" névre keresztelt verekedős videójáték fejlesztése gőzerővel zajlik. Ami kiderült, hogy teljesen ingyenes lesz a program, valamint Illaoi az egyik játszható karakterként tér vissza.

Utoljára 2021 novemberében jöttek friss információk a Project L-ről, így nem véletlen kapta fel egy emberként a fejét az egész LoL-os közösség a néhány órával ezelőtt publikált videó miatt. 

A dev-naplóból megtudhattátok, hogy az elmúlt hónapokban azon dolgoztak a programozók, a marketingesek és mindenki más, hogy elháruljanak az akadályok az ingyenesség elől. Így jöhetett létre az a "free-to-play" modell, amely már önmagában az egyik feltétele lehet majd a sikernek. Ezen kívül rövid betekintést engedtek abba, hogy Ekko, Jinx, Darius és Ahri mellett Illaoi is biztosan felbukkan majd a 2D-s bunyókban. Pontos megjelenési dátumról továbbra sincs hír, azonban a videó alapján kifejezetten jó ütemben halad a csapat a kitűzött cél felé, így a következő hónapokban semmi sem szabhat gátat annak, hogy még több harcos hősön dolgozzanak, valamint finomítsák tovább a játékmechanikai elemeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Yasuo is játszható lesz majd már rögtön a megjelenéskor a Project L-ben?